ShishAroma teszt – sárgabarack (apricot)

Feladó: Fodor Ádám

Termék: Shisharoma ásvány – Sárgabarack (apricot)

vízipipa ásványi kő, sárgabarackos ízesítéssel

Csomagolás, külső: A sárgabarackos vízipipa ásvány már az új dobozban érkezett, mint az már néhány hónapja megszokott: az átlátszó, műanyag doboz nagyon masszív, a szállítás is biztonságos vele. A kupak jól zár, néha rendesen meg is szorul. :D
Ezen kívül további jó pont, hogy más márkák ásványaihoz képest, Ti 20g-al többet adtok. ( 10 )

Illata: A kupak lecsavarása utána az erőteljes sárgabarack illat rögtön megcsapott. Nagyon kellemes az illata, de nem ajánlott a dobozba belenyomni az orrunkat, mert megárthat! :D ( 10 )

Ízről: Amióta megvan a pipám, azóta ez az első eset, hogy vízipipa ásvány került bele. Persze ez nem azt jelenti, hogy ez volt az első alkalom, hogy “köveket szívtam” volna. Tavaly nyaralásakor a haverom jóvoltából minden nap előkerültek (ugyanis ő az egészségesebb mellett döntött).
Ezért utána olvastam, hogy az ásványok esetében mire érdemes odafigyelni. Rögtön begyújtás után, nagy hőt adtam neki, és akkora füstje volt, hogy teljesen elámultam! Ennyi füst dohánnyal, szerintem soha nem fog sikerülni.
Persze az ízét is rögtön megéreztem, finom barack íze volt. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Egy 37 centis Top Mark egyiptomi pipával próbáltam ki, amin egy közepes méretű egyiptomi kerámia volt. A hőt egy öngyulladós Threekings szén adta. A vártnál kicsit rövidebb ideig üzemelt, de ez a nem túl nagy kerámia miatt és úgy általában az ásvány miatt volt. De a füstmennyiség kárpótolt érte. ;)
A cső egy kölcsönbe kapott másfél méteres mosható szívócső volt.

Egyéb: Ez az íz kezdésnek tökéletes lett, mindenféleképpen fogok majd még belőle venni, vagy ha lesz ShishaSyrup belőle, akkor a köveket újraízesíteném. ;)
Mivel még kezdő vagyok a saját pipámmal, ezért szeretnék minél többféle ízt kipróbálni, hogy tapasztalatot szerezzek az ízekkel kapcsolatban.
Ha küldenétek új ásványt, szívesen megkóstolnám a Blue NRG, vagy Pina-Colada ízűeket, vagy ezek hiányában bármelyiket, amikből még további beszámolót tudok írni nektek.

Szia Ádám, köszönjük a tesztet. A jó hírem, hogy a sárgabarackos ShishAroma vízipipa kaviccsal együtt a ShyshaSyrup is kikerükt az üzletek polcaira. Tehát keresd a nygodtan a szaküzletekben:-) A dobozba nyomni az orrot meg tényleg nem tanácsos, könnyen beszorulhat…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.