ShishAroma teszt – pina-colada

Feladó: Gyurcsik József

Termék: Shisharoma – pina-colada

vízipipa kő, pina colada ízben

Csomagolás, külső: Egyszerű, de nagyon jól kialakított 120 grammos dobozban kapható a shisharoma Pina-colada vízipipa ásvány Fehér teteje és átlátszó műanyag PET doboz. A tetején felmatricázva a koktéllal, az alján pedig információk vannak a doboz tartalmáról, azaz az ásványról. Szerintem nagyon tartós, könnyű, de masszív dobozról van szó, de majd kiderül meddig bírja. Focizni nem ajánlott vele.  A melasz nem folyhat ki belőle, könnyen nyitható és zárható doboz.  ( 10 )

Illata: Kellemes, gyengéd, lágy illata van ennek az ásványnak. Ilyet még nem nagyon éreztem ásványoknál. Leginkább a kókuszos tusfürdőre hasonlít az illata, személy szerint nagyon tetszik ez az illat. Valamilyen más gyümölcs is van benne, csak nem tudom eldönteni hogy mi lehet az, az olvasottakból ítélve ananász. Harmonikus illatuk van. Füst állapotban is inkább kókusz dominál, de ott már érezni az ananászt és a rumot is. Nagyon finom az illata. ( 9 )

Ízről: Kedvenc koktélom ízét idézi, nagyon valóságosnak éreztem a kókuszt és az ananászt is benne, ez a 2 íz rummal kiegészítve, méltán lett olyan híres. Finom ízük van így együtt Krémes, kicsit édeskés, de nem túl édes íze van. Azok akik inkább az édesre hajtanak, azok is kipróbálhatják. Biztos fog nekik is tetszeni. Nagyon finom, kellemes íze van ennek a vízipipa  ásványnak összességében.  ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Aladin arabica 50cm-es vízipipa 3db bamboocha szén, hőfogó, egyiptomi kerámia, és cső.

Szia Joe, köszönjük a tesztet. Remélem a többi íz is elnyeri a tetszésedet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.