Shisharoma teszt – Málna, Raspberry

Feladó: Baji Brigitta

Termék: Shisharoma- Rapsberry (málna)

Vízipipa ásvány, kő, málna aromával

Csomagolás, külső: Első pillantásra tetszik, hogy a doboz átlátszó, ezért az embernek nincs kétsége afelől, hogy mi várja a belsejében. A szirupcseppek szépen kiülnek a fedélre, és innen máris látszódik a szigetelés minősége is, hiszen a kövek nem száradnak ki a pontos illeszkedés miatt. Viszont, mivel én postán rendeltem, és nem egy üzletben vettem meg, mire kiért hozzám a szállítás alatt jól összerázódott, és a peremnél kicsit ragacsos lett a doboz külseje. Mind emellett tetszik a kiszerelés; esztétikus és ízléses, de ha kerek helyett négyszög formája lenne, akkor helygazdaságosabb volna a tárolása. ( 9 )

Illata: Ettől féltem a legjobban, amikor látatlanban megrendeltem, mert elsülhetett volna rosszul is. De megnyugodtam, mert az aroma összetéveszthetetlenül málna illatú, nem valami olcsó utánzat. A postai csomagból kivéve azonnal érezhető az illat, olyan intenzív. Én maximálisan elégedett vagyok vele. ( 10 )

Ízről: Igazából csak azért tudok rá közepes értékelést adni, mert a dohányhoz képest sokkal visszafogottabb íze van tömve. Egyáltalán nem mű, ízletes, de a dohány után nekem szoknom kell az élményt, mert míg a dohány után még másfél óráig is éreztem a kellemes utóízt, ennél ez csak majdnem a harmada.
De az édessége mindenképp mellette szól. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Szír kerámia tölcsér – fekete.
Alufólia, kis lyukakkal.
Öngyulladó szén.

Egyéb: A termék engem levett a lábamról, mert praktikus és annyi ízesítésben kapható, hogy sosem fogom megunni. E mellett egészségesebb is, és a tisztítás is könnyebb egy jó pipázás után.
Ha nem is nyerek ezzel a termék jellemzéssel, akkor is mindenképp maradok a Shisha termékeknél, mert árban és minőségben is megéri.

Köszönjük a tesztet és örülünk, hogy egy újabb tagot számolhatunk a márkánkat kedvelők táborába! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.