Shisharoma teszt – Lemon (Citromos vízipipa kő)

Feladó: Sipos Bence

Termék: Lemon shisharoma

Vízipipa kavics, ásvány, citrom ízben

Csomagolás, külső: Az ásvány csomagolása teljesen korrekt, jól van kialakítva így erre egyáltalán nem lehet panaszunk. A doboztetőn egy szép és csábító citromot láthatunk, míg a doboz alján információk az ásványról. Az előző kialakítású dobozhoz képest szebb lett legalábbis nekem jobban tetszik az új dizájn. A menetes megoldást nagyon értékelem a csomagolás és külseje ezért is megkapja a maximális 10 pontot mert a régihez képest ezt egészen egyszerű kinyitni és bezárni. ( 10 )

Illata: Az illata valami hihetetlenül valóságos. Mikor megszagoltam a kibontott dobozt a sok-sok ásvánnyal benne megcsapott rögtön az a kissé savanykás de mégis édes cukorkás illat. Az illat nagyon jó kellemes. Az eddigi ásványoknál is tapasztaltam hogy vissza adják a gyümölcsök eredeti illatát nem úgy mint a másik márka féle hulladékok.:)
Nagyon eredeti az illata csak a kis cukorka illat rontott rajta egy pontocskát. Így 9 pont.:) ( 9 )

Ízről: Az ízét csodálatosnak mondanám. Azt kaptam amit még akkor vártam amikor beszereztem. Azt a nagyon frissítő és minimálisan édes ízt. Mivel szeretem az édest ezért nekem ízlett és minden olyan pipásnak ízleni fog aki jobb szereti az édes ízt. Élethűen megadja a citromos ízt főleg akkor ha bónuszként egy pohár limonádét is szürcsölünk hozzá.;) Az ásvány elég erősnek mondható olyan szempontból hogy végig bírta azt a körülbelül 50percet és még valamivel többet. Végig erős ízt adott csak a végén tűnt el hirtelen az íz de ettől eltekintve nagyon finom. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Pipa: 48 centiméteres Top Mark kék színű
Szén: 3 darab bamboocha
Kerámia: El nefes mini phunnel
(Kölcsön pipa, az enyém sajnos eltört.:/)
Egy szép viszonylag hűvös reggelen kint a teraszon egy jó barát társaságában keleti szélfújással és kissé felhős égbolttal.:D

Köszönjük a tesztet és az elismerést, hogy jobb minőséget tudunk számotokra biztosítani, mint más vízipipa kő márkák! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.