ShishAroma teszt – lemon (citrom)

Feladó: Szűcs Attila

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Citrom, Lemon

Vízipipa kavics, ásvány, citrom ízben

Csomagolás, külső: Precízen meg van csinála ez a kis kavicsos dobozka. . Formás, szép alakja van, domború oldalakkal, modern.
A menetes tető nekem nagyon tetszett, mert így könnyebb hordozni akárhova, nem folyik szét a letyó mindenfelé.
Nagyon jól zár, köszönhetően a kupakjának.
A tetején egy kör alakú címke van,  amire rá van írva az íze, fel van tüntetve alatta a weboldal, fölötte pedig egy kép van citromokról.
A doboz alján is találtam címkét, az nem csicsás, de minden hasznos dolog rá van írva! ( 10 )

Illata: Első beütése az volt, hogy nekem ez máris a kedvencem lesz! Finom citromos illata van, és ez az igazi hűsítő citromos. Bár picit tudnám hasonlítani a citromos rágókhoz, de valahogy mégis másnak érezhető. Erős az illata, de amennyire erős, annyira finom! A füstöt mikor kifújtam és beleszagoltam, akkor hihetetlenül erős citromos illata volt. Szerencsémre gyorsan átjárta a szobát. Én kifejezetten szeretem a citromot cukorral is, megszállottja vagyok. :D Ez az ásvány nálam egy nagy felfelé mutató ujj! Az első ásvány, amit tökéletesnek mondhatok! ( 10 )

Ízről: Hihetetlenül finom erős citromos az íze. Nem lehet hasonlítani az ilyen citrom utánzatos aromákhoz szerintem. Valósághű, lágy természetes citrom íze van. A pipázás végéig nagyon intenzív volt az íze, ez ismét egy felfelé mutató ujj számomra. :D
Töméskor direkt nagyon sok letyót öntöttem a kavicsokra, hogy erős legyen, összejött! :D Ajánlom limonádé mellé a melegben, nagyon hűsítő! Megismétlem önmagam: Az első ásvány, amit tökéletesnek mondhatok! :) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Pipa: 55 cm Aladin Arabica vízipipa
Szívócső: Mosható Razan szívócső
Szén: Coco-coal szénből használtam 4et
Kerámia: Eredeti fekete vortex
Alufólia: Házi alufóliából 4 réteg
Lyukak: Fogpiszkálóval likasztottam ki
Hely: A falu “park”-jában, egy padon,

Egyéb: Remélem sikerül hasonló, hihetetlen finom ízeket összehozni még, sok sikert kívánok hozzá. Ezzel a kaviccsal nagyon elnyertétek a tetszésemet.

Szia Attila, mi is reméljük:-)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.