Shisharoma teszt – Kókuszgolyó (Cho-co-rum)

Feladó: Baji Brigitta

Termék: Cho-co-rum shisahroma (Kókuszgolyó)

Kókuszgolyós recept alapján készül ásványi kavics

Csomagolás, külső: Ez az aroma már az “új” kiszerelésben került hozzám, ami az előzőhöz képest (az is jó volt, de kívánnivalókat hagyott maga után)sokkal minőséget sejtet. Vagyis jobban van tálalva :D A négyszög alak nagyon praktikus, mert jobban elfér, és a kerekített szélek miatt mutatós. A csavaros fedél a pattintóshoz képest sokkal jobb! Ezzel nem kell aggódnom, hogy véletlen az aroma felfordul és kifolyik.
Csillagos tizes :D ( 10 )

Illata: Én kicsit másra számítottam. A kakaó dominál, a rum sejteti magát, de a kókuszt keresve sem találtam. Szóval úgy döntöttem kinyitom és levegőztetem kicsit a szobámban, de még azután sem éreztem az igazinak. Bár lehet bennem van a hiba. Én a kókuszgolyót rummal és cseresznyével csinálom, rengeteg kókusszal. De holnap kipróbálom úgy is, hogy közben azt eszek, hátha elkap ezzel az aromával is a gépszijj ( 6 )

Ízről: Az íze… Hát itt is a kakaó dominált, de volt a háttérben valami zavaróan művi. Én csak annyit tudnék mondani, hogy egy kis cseresznye és kókusz ráférne. Az édesség itt is megvolt, aminek nagyon örültem Bár lehet másnak így tetszik :D ( Furcsa, kicsit mű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Three Kings öngyulladós szén.
Két réteg alufólia sűrű lyukakkal, orvosi tűvel szurkálva.
Buborék mentes ásványvíz; szobahőmérsékletű.
Zárt térben, huzat nélkül.
Két csöves Sultan vizipipa és egyiptomi kerámia, de csak az egyik szívóka volt bedugva.
És egy mosható cső (sajnálom a márkájára nem emlékszem, de elég jó minőségű).


Köszönjük a tesztet! Van cseresznyés ízünk, hozzá tudsz keverni. Mások jól érezték a rumot és a kókuszt is, tehát lehet érdemes még 1 kört adnod neki. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.