ShishAroma teszt – kókuszgolyó (Cho-Co-Rum)

Feladó: Papp Balázs

Termék: Shisharoma vízipipa kő – Kókuszgolyó ízű (cho-co-rum)

Kókuszgolyós recept alapján készül ásványi kavics

Csomagolás, külső: Csak ismételni tudom magamat:
Modern, átlátsző vastagfalú műanyag doboz fehér tetővel. A fehér tetőn megtalálható az íz neve és egy kép is róla. Nagyon precízen zár, nekem még nem folyt ki a melasz belőle sosem. A doboz alján is találtam egy matricát, ahol minden kellő adat megtalálható. A doboz 120g-os kiszerelésű! Az előző társához képest sokkal igényesebb kialakítású. ( 10 )

Illata: Mikor megláttam, azt hittem, hogy rosszul látom, mert ilyenről még nem is hallottam. Jól meg is mosolyogtatott. :D Furcsa dolognak tűnt nekem ez a vízipipázás terén, mert általában gyümölcsös aromákat készítenek. Nagy meglepődésemre igazi kókuszgolyó illata van tényleg! Egyből el is hoztam, mondom ezt ki kell próbálnom! :D Az illatáról még talán annyit tudnék mondani, hogy a rum dominál elég intenzíven. Picit sokallom bele, de így is nagyon finom. Ugyan ez a véleményem a rum-kólás ásványról is. Tény, hogy az kifejezetten rumos, de szerintem abba is túl sok került. A rum lehetne enyhébb, de szerintem tökéletesen eltalálták az ízét. ( 9 )

Ízről: Nem lehet panaszom az ízére, mert finom, krémes. Az illatától eltérő, valamivel rumosabb, erősebben érezhető a csokis és a kókuszos aroma Az első szívásoknál is erős íze volt már, lehet ,hogy ez a hőfogónak köszönhető. Legelőször a kókusz dominált, majd a rum és a csokis aroma. Kellemes csalódás volt számomra. Először viccesnek találtam, mikor megláttam, azt hittem valami gagyi csokis íze lehet. Meglepődtem! Tökéletes mása lett a valódi kókuszgolyónak. Hatalmas felhőket lehet fújni. Itt is elmondom ismét, hogy talán a rum lehetne picit enyhébb. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Vízipipa: 48 cm-es Nargilem NP 450
Szívócső: Razan mosható szívócső
Kerámia: Sahlar mini phunnel
Szén: 2 egész cocobrico kókusz szénnel használtam.
Egyebek: buborék mentes ásványvizet használtam ismét és jégkockákat is tettem a tartályba szokásom szerint. :)
Alufólia: 3 réteg, fogpiszkálóval átszurkálva.

Szia Balázs, Köszönjük a tesztet és a javító észrevételt is. Igen, a rum mértéke örök kérdés. Az érces torkúaknak kevés, másnak egy picit sok :-) még próbálgatjuk egy picit, és a többség akarata majd dönt;-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.