ShishAroma teszt – kókusz

Feladó: Kollár Viktor

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – kókusz

Vízipipa kavics, kókuszos ízben, aromával

Csomagolás, külső: Mint már előző tesztjeimben is leírtam  véleményme válltozatlan. A csomagolás nekem nagyon tetszik. Praktikus könnyedén, elrakható és mindent frissen tart. Ha kifogy belőle az ásvány dohányt is lehet tartani benne. A kavicsokat pont megfelelő mennyiségű massza veszi körül így  az első 2 tömésnyi kavicsot mosás és szárítás után vissza is lehet helyezi a dobozba.   ( 10 )

Illata: Nagyon inzenzív erős illata van a kókuszos vízipipa ásványnak.
Tömény kókusz, nekem nagyon tetszik . Egy erősebb szippantásnál van valami kis mellékillat de nemtudok rájönni hogy mi. Megmutattam ismerősömnek le se akarta tenni annyira tetszett  neki,  ő alapbol szereti a kókuszt, és azt mondta hogy  egy szippantás után ha becsukja a szamét mintha kókuszpámák alatt napozna  ( 10 )

Ízről: Nah hát ez nem kérdéses nagyon finom lágy , erősen érződik  kókusz ami + pontot ér: a vízipipa ásvány  a pipázás végéig megtartja ezt a kókuszos fagyihoz hasonlító ízt . Mellékíz nem érezhető , füstje szép nagy fehér   ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Hát nem volt nagy változtatás előző Shisharoma vízipipa kavics tesztjeimhez képest :) Egy 50cm-es Aldn Arabica pipával teszteltem Sltn mosható csővel. Ky óriás phunellel 2 réteg alufólia és a tetejére 3db fél Ccbric szén + hőtartó sapka az elején és a végén.

Szia Viktor, köszönjük a vízipipa kavics tesztet. A kókuszpálmák alatti napozás egyenlőre nekem is csak csuktt szemmel megy, de gyúrok rá, hogy összejöjjön;-) Keresek Neked valami kavicsot a fészerben, hogy kipróbálhass még egy ízt ;-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.