Shisharoma teszt – Energia ital, BlueNRG

Feladó: Papp Balázs

Termék: Shisharoma vízipipa kő – BlueNRG-Energiaital ízű

vízipipa kő, energiaitalos, blue NRG ízű

Csomagolás, külső: Ismétlem önmagam az előző tesztjeimből adódóan: Modern, átlátszó vastagfalú műanyag doboz fehér tetővel. A fehér tetőn megtalálható az íz neve és egy kép is róla. Nagyon precízen zár, nekem még nem folyt ki a melasz belőle sosem. A doboz alján is találtam egy matricát, ahol minden kellő adat megtalálható. A doboz 120g-os kiszerelésű! Az előző társához képest sokkal igényesebb kialakítású. ( 10 )

Illata: Fú, amikor kinyitottam nagyon megtetszett egyből. Valódi energiaitalos illata van. Nem gagyi RedBull utánzat, mint a dohányoknál és a másik ásvány márkánál. Nagyon el lett találva, finom aromája van. Nem túl édes, érződik rajta, hogy minőségi adalékanyagokból lehet elkészítve. Egyedi tutti-fruttis beütése van. A füst illata pipázás közben valamivel gyengébb szerintem , de a pipázás végére átjárta a finom illat a szobát, ami egy pozitív dolog. :D ( 10 )

Ízről: Ebben az ízben sem ért csalódás! Édeskés tutti-fruttis íze van, de leginkább a Bomba energiaital jellegzetes íze ugrik be róla. Nagyon finom! Összehasonlíthatatlan a gagyi energiaitalos dohányokkal! Ennek lágy, finom, tömör íze van. A tömés elejétől a végéig finom volt. Érezhető volt végig az íz, a végére se múlt el, mint amit már sok ásványnál tapasztaltam. Ahhoz, hogy ezt a frappáns ízt, amit szerintem elég nehéz lehet kikutyulni, nagyon jó orr kell és pikánsság. A közeljövőben nem fog véletlen mentolos-energiaitalos kavics készülni? Nagyon érdekes kombináció lehetne, ami szerintem tetszene a vevőknek. Egyébként a pipázáshoz ajánlom, hogy kísérjék Bomba energiaitallal, tartályba jégkockákat helyezve! Egész ütősre sikerül ásvány ez! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Vízipipa: 48 cm-es Nargilem NP 450
Szívócső: Razan mosható szívócső
Kerámia: Sahlar mini phunnel
Szén: 2 egész cocobrico kókusz szénnel használtam.
Egyebek: buborék mentes ásványvizet használtam ismét és jégkockákat is tettem a tartályba szokásom szerint.
Alufólia: 3 réteg, fogpiszkálóval átszurkálva.

Egyéb: A tesztek félreértések végett azért kerültek fel majdhogy nem egy időben, mert Word-be írogattam sorban mikor pipázni támadt kedvem és megfogott az ihlet. Szépen javítgattam és így átjavítva kerültek most fel! Ha tetszett a tesztem, kikerülne az oldalatokra és kaphatnék érte újabb kavicsot, akkor a kétalmás,málnás,epres,jamaikai cseresznyés, cherry-s esetleg a vaníliás ásványotokat nagyon szívesen kipróbálnám!

Köszönjük a teszted, nagyon tetszett! Elméletileg a szükséges infókat megküldtük neked. :) A tesztek szórtan kerülnek ki hozzánk, így jöhet egy időben több. ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.