ShishAroma teszt – csokoládé (chocholate)

Feladó: Kéri Ferenc

Termék: ShishAroma vízipipa kavics Csokoládé (chocholate)

Vízipipa kő - kavics, csokoládés ízben

Csomagolás, külső: A megszokott régebbi fajta csomagolásban érkeztek a kis vízipipa kavicskák.  Azért szeretem ezt a dobozt, mert amikor kiürül teljesen jól lehet benne dohányt ízesíteni. A doboz átlátszó műanyagból van. A tetején fel van matricázva egy nekem nem túl tettszetős kupac csokoládéval, de azért még ingerküszöbön belül van, de ezen lehetne mit szépíteni. Az alján pedig egyéb dolog, ami egy kezdőnek teljesen jól jön, régi rutinrókás pipásoknak viszont ilyen részletességgel nem is szükséges. Egy pont levonás a design miatt :-) . ( 8 )

Illata: Mikor kibontottam a kavicsot, először nem tudtam hová tenni az illatot. A tejcsokoládéhoz vagyok szokva, ez a vízipipa ásvány pedig kesernyésebb étcsokis illatvilággal fogadott. Picit furi volt először, de tulajdonképpen nem rossz, sőt pipázás közben meg kellemesen jó az illata. A “hidegen” szagolás amúgy sem ér semmit, üzemi hőmérsékleten viszont nagyon kellemes  ( 9 )

Ízről: Ahogy az illata ugyanúgy az íze is érdekes, de mindenképpen finom. Kellemes hűs, relaxos íze van. Talán egy kis vaníliát érzek benne, de az nem biztos. Viszonylag nagy társaságban pipákoltuk, de az íz megosztotta a stábot. Akik az erősen gyümölcsös ízeket kedvelik, azoknak nem tetszett, akik viszont a kevésbé tolakodó, visszafogott ízeket szeretik, azoknak nagy kedvence lehet. Egy biztos, tiszta, illatmentes pipa kell hozzá… ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Custom made egyedi kialakítású pipa, egy barátom leppett meg vele. Egyszer használatos slag, mass phunnel mini kerámia és coco-coal kókusszén. Csapvíz, porszívó végú szipka, egy réteg bivaly vatag alufólia, és nyugis csillagfényes szeptember eleji este, vastag plédbe burkolózva. Száraz kisfröccs a sógor nohaborából:-)

Egyéb: Miért nincs ott a webshopokban, amikor kenterbe veri a sh…..o-t?

Szia Feri, köszönjük a tesztet. 4 webshopról tudok, ahol ott van, azoknál fogy is szépen, a többiek pedig majd rájönnek, hogy mi mellett mennek el:-) Szerencsére többszáz üzletben ott vagyunk Mo-on, így pár webáruház forgalma nem hiányzik nekünk…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.