ShishAroma teszt – csokoládé (chocholate)

Feladó: Labanc Alex

Termék: Shisharoma kavics – Csokoládé ízű

Vízipipa kő - kavics, csokoládés ízben

Csomagolás, külső: Eddig dohányos voltam, hallottam ezekről az ásványokról, majd bementem a boltba és meg is láttam ezeket. Első ránézésre a doboza tetszett, hogy nem papír. A dohányoknál papír volt, ez viszont kör alakú műanyag rápattintós tetővel. Tetszik is, de láttam egy modernebb dobozt is, ami valami újabb féle lehet, az jobban bejött. Viszont mivel most a csokisat akartam kipróbálni csak megvettem! :) Végülis gondoljunk egy egyszerű átlátszó kis műanyagdobozra, amiben van 120g-nyi kavics egy csomó melasszal. Hasonló a doboz mint a régi 250g-os dohányoknál! A doboz alján van felhasználási javaslattól kezdve összetevők stb. A doboz tetején rá van matricázva az íze és fölötte van egy két egy tucat csokigolyóról. Utólag rájöttem, hogy nem olyan jól zár mint gondolom, hosszútávon utazáshoz nem ajánlott, ha oldalra billen könnyen kifolyhat ez a melasz. ( 5 )

Illata: Nagy csoki szerető vagy. Kinyitás után nagyon, hogy is mondjam töményes illata volt a dobozban, egyaránt a kupakon is. Érdekes csoki illat, nem tudom mihez hasonlítani. Egyáltalán nem a jellegzetes csokira tudnám, fura. Igaz valamilyen szinten persze érezni,hogy csokis íz, csak ez valami nagyon egyedi aroma lehet.. Pipázáskor megszagoltam a füstöt, az is hasonló csak sokkal erősebb, mint az illata. Nálam az illat 7 pontot ér el egy 10-es skálán!    ( 7 )

Ízről: Az íze nem ragadtatott el. Nekem nagyon mű íze van, csöppet se olyan csokis mint, amilyeneket szoktam enni, nem hagyományos, hanem fura.. Finomnak finom, de aki Milka, Boci,3biz, Nesquik vagy hasonló csokira gondol az szerintem felejtse el. Sok köze nincs hozzá szerény személyem szerint. Ha mindent összevetünk akkor a füst krémes, lágy, finom végülis, de ez egy egyedi csokis íz. Mindenkinek más lehet a véleménye. ( Furcsa, kicsit mű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: A vízipipám egy noname 26centiméteres kis áldás. :) Kis vortex kerámiában szívtam 3 bamboochaval. A pincénkbe a hűvösben teszteltem le. :) Alufóliát simát használtam 2 réteget.

Egyéb: Nekem nem túlzottan jött be ez a kavics.. Viszont biztos fogok még próbálni, mert a gőzre nem lehet panaszom!

Szia Alex, köszönjük a tesztet. Az ízlés sosem lehet vita kérdése, van akiek ízlik, van akinek kevésbé. Éppen ezért nem is válogatunk a tesztek között, kikerül mindegyik az oldalra. remélem, egy másik íz jobban eltalálja majd az ízlésedet. Egy dologra azért megkérlek. A tiszta peremű alaposan visszazárt dobozt tedd le fejjel lefelé pár napra, és nézzük meg, kifolyik-e vagy sem;-) várom a visszajelzésedet.

ShishAroma teszt – csokoládé (chocholate)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Helló újra, tényleg nem folyt ki, csak alaposan körbe kell takarítani minden kinyitás után! :) De az újat még mindig jobbnak tartom! :DD

    1. persze, hogy jobb, azért váltjuk le a régit :-)
      Akkormég egy tipp: Próbáld meg víz helyett tejjel a csokis cuccot;-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.