ShishAroma teszt – Csoki (chocholate)

Feladó: Zsoldos Géza

Termék: Shisharoma vízipipa  kavics – Chocolate (csokoládé)

Vízipipa kő - kavics, csokoládés ízben

Csomagolás, külső: Nos, a matricával kezdeném: Nem szép csokikat választottatok! De ettő függetlenül nem gázos. A vízipipa kő csomagolása praktikusan egyszerű, nyílik zár paracsszóra, de csak arra. Informatív bőbeszédű rizsa az alján, még a mazsoláknak is elég. Jut eszembe, mazsolás ásvány nem lesz?( 9 )

Illata: Kerestem benne az édes tejcsokit, de a kesernyésebb verziót találtam. Nem rossz….sőt tartós szimatolása függőséget okozhat. Nem tolakodó, nem édes, nem bántó, inkább csalogató illat. Nem hasonlítom egy élénk naracsos vagy sárgadinnyés nehéz illathoz, egyszerűen más kategória. Gombóc Artúr is levenné a kalapját ( 10 )

Ízről: Hirtelen ötlettől vezérelve csapra vertem egy doboz hideg tejet, és az löttyen a tartályba. Nem túl szép a piros üvegen keresztül, de ha egyszer nincs átlátszó. Szóval hellokittys látvány, brutál mennyiségű koksz a tetejére, aminek a fele 30 másodpercen belül a mosogatóban landolt. Ugyanis dől a füst vagy gőz vagy mi is ez. Az íz besz…ás. Vagy is inkább csokis, de az a jobbik fajtából. Skacok, only tejjel! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: A vénasszonyok nyarának megfelelő délutáni naplementés relax hangulat rózsaszín vízipipával. Giccsesen, ahogy kell. 1 szer használatos cső, víz helyett tej (UHT 2,8%) , csipesz nuku, kiskanál is megteszi. Kerámia valami phunnel féle, fólia jó vastagon. Zene: chill. Pohár víz, a tűzesetek megelőzésére. A múltkor nem volt, majdnem az egész fészert leégettem…

Egyéb: Nem tudom miért vesznek még dohány(ás)t a népek….

Szia Géza, köszönjük a tesztet. És vigyázz a fészerre :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.