Shisharoma teszt – Citromos, Lemon

Feladó: Sipos Bence

Termék: lemon/citrom

Vízipipa kavics, ásvány, citrom ízben

Csomagolás, külső: Hát a csomagolás egy szépen és jól kialakított dobozka. Nagyon jól meg lett oldva a menetes fedéllel a nyitás-zárás. Így nem szellőzik nem csurdogál ki belőle semmi. Szép kis citromos matrica van a tetején. Maga a doboz része átlátszó így kibontás nélkül is jól látható hogy mennyi és milyen ásvány van benne. Szintén ugyanígy látható hogy mennyi melasz van még a dobozban. A lényege viszont hogy tökéletesen lehessen benne ásványt tartani és erre a célra kitűnően megfelel. Megérdemli a 10 pontot. ( 10 )

Illata: Akárcsak a többi ásványnak ennek is megvan a maga kis egyedisége. Kicsit édes cukorkás az illata, valahol pedig savanykás. Nem túl durva így belelehet erőteljesebben is szagolni a dobozba. Nem úgy mint néhány másiknál, hogy utána csak kapkodok levegőért annyira brutálisan erős. Természetesen a lényeg a kellemesen édes citromos illat. Csukott szemmel is kilehet találni hogy mi ez annyira nyilvánvaló az illata. Röviden TÖKÉLETES citromos illat.:) ( 10 )

Ízről: Az íze már meglepett olyan szempontból, hogy sokkal édesebbnek vártam az illatából ítélve. Csalódtam, de kellemesen. Ízben már sokkal savanykásabb de ezt is várnánk el egy citromos íztől, hogy kicsit húzza össze a szánkat. Szeretem a savanykás ízeket így nekem ez az íz nagyon tetszett. Frissítő édeskés íz. Bátran ki lehet próbálnia mindenkinek. Biztos hogy nem fog csalódni ebben az ásványban. Ezt garantálom!:) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 47cm-es pipa mini phunnel kerámiával 3darab Coca Coal szénnel és sima csővel. Szabadban egy fa árnyékában egy jó társaságban.:)

Köszönjük a tesztet! A citromos az egyik kedvenc a márkán belül, sokak kedvence. Most már te is tudod miért. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.