ShishAroma teszt – blue NRG (energiaital)

Feladó: Szűcs Attila

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Blue NRG (energiaital)

vízipipa kő, energiaitalos, blue NRG ízű

Csomagolás, külső: Szerintem nagyon király. Formás, szép alakja van a vízipipa kavicsos tégelynek, modern. A menetes tető nekem nagyon tetszett, mert így könnyebb hordozni akárhova, nem folyik szét a letyó mindenfelé. Nagyon jól zár. A tetején egy kör alakú címke van,  amire rá van írva az íze, és van rajta egy fekete háttéren lévő kék füstös kép, ami személyem szerint illik hozzá. A vízipipa köves doboz alján is találtam címkét, az nem csicsás, de minden hasznos dolog rá van írva! ( 10 )

Illata: A boltban mikor megszagoltam, egyből úgy is voltam vele,hogy ezzel irány hazafelé! :D Nagyon megtetszett az illata, erős energiaitalos beütése van. Leginkább az Epinefrin (haha :D nem tudom, hogy a reklám elfogadott-e nálatok! Ha igen, akkor javítsd ki légyszíves! :D) és a Badbull márkájú energiaitalokhoz tudnám hasonlítani! Ez az ásvány késztetett még először, hogy nekiálljak tesztet írni róla, annyira megtetszett az illata. Nem mondanám, hogy utánzat illata lenne, egyedi, de nagyon tetszetős! A füst illata is ugyan ilyen volt pipázás közben, gyorsan átjárta a szobát is, én persze ennek csak örültem. :D ( 10 )

Ízről: Az íze kitűnő! Kiválóan meg lett csinálva, érezhető tisztán az energiaitalos íz. Még mindig a fentebb említett két energiaital márkához tudnám hasonlítani. Attól függetlenül egyedi, és nagyon finom! Nagyon sok füstöt tudtam vele fújni végig pipázáskor, bár lehet ez a sok szénnek köszönhető, amit rá tettem kivételesen:D Nem is tudom jobban részletezni, aki szokta inni az energiaitalokat, azoknak mindenképp ajánlom, nem fognak csalódni az biztos! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Pipa: 55 cm Aladin Arabica vízipipa
Szívócső: Mosható Razan szívócső
Szén: Cocobrico-ból használtam 5 felet
Kerámia: Eredeti fekete vortex
Tömítések: Újonnan kicserélve!
Alufólia: Házi alufóliából 4 réteg
Lyukak: Hústűvel szurkáltam ki
Egyéb: A vízbe jégkockákat is tettem! Szipkát nem használtam!
Hely: Udvaron, előtető alatt esős időben, sajnos.

Egyéb: Szerintem ebből a kavicsból ez marad a kedvencem egy jó ideig, nagyon sokat próbáltam már, csak gratulálni tudok a készítőknek, nagyon jó orruk, ízlésük van hozzá! Amit kipróbálnék még, ha sikerült a tesztem: Ananász, Eper, Málna, Feketeszőlő, Rumkóla! Köszönöm szépen előre is, hogy végigolvassák! Üdv. Attila

Szia Attila, köszönjük a tesztet és a gratulációt is. Az igazat megvallva az én orromat dícsérted. Tudod, kiskorom óta baromi nagy hefti van itt az arcom közepén, és túl a 40-en kezdtem el hasznát venni. Eddig csak fázott, ha hideg volt  :-))) Marci barátom, (aki 15 éve krónikusan Red-Bull függő) kb. 40-szer hajtott el a különböző kísérleteimmel, és az utolsó után azt mondta, ez jó lesz. Na, az került a dobozba….

ShishAroma teszt – blue NRG (energiaital)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Üdv.
    A másik 2 honnan tudhatom meg, hogy ki fog-e kerülni az oldalra?
    Válaszát előre is köszönöm,
    Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.