ShishAroma teszt – berry mint (gumibogyó)

Feladó: Mezei Boglárka

Termék: Shisharoma vízipipa kő – Berry mint (gumibogyó szörp)

Berry mint ízesítésű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: A vízipipa ásványok csomagolása a már megszokott, praktikus műanyag doboz rácsavarható fedéllel. A doboz tetején a matricán van feltüntetve az íz, fölötte egy kép róla. Ez a sok gyümölcs felkeltette az érdeklődésemet, és mikor megláttam a menta levelet is a képen, elcsodálkoztam, hogy már ilyen is van? Eddig csak citrom menta,csoki menta, narancs menta, hasonlókról hallottam,ennyi gyümölcsről mentolosan egyszerre még nem. Nagyon igényesen, szépen összelett rakva a matrica, étvágygerjesztően szép gyümölcsökkel és mentalevéllel! :) A doboz alján magyar nyelvűen rá van írva minden tudnivaló. A fedele jól zár nem folyik ki sehogy se a lötty belőle, így jó hordozni is.  ( 10 )

Illata: A boltban mikor kibontottam akkor iszonyatosan megtetszett az illata. Nem tudtam semmihez se hasonlítani hirtelen. Először a frissítő erős mentolos ízt éreztem, ami a személyes kedvencem. A háttérben az áfonya, eper és a szőlő illat is érezhető gyengébben. Málnát nem igazán éreztem rajta. Összességében iszonyatosan finom illata van! ( 10 )

Ízről:
Mikor kész lett a pipa és hagytam a szeneket picit a kerámián,hogy átmelegedjenek a kavicsok, az első szívásnál érezhető volt erősen az íz. Ugyan az az íze, mint az illata, csak sokkal-sokkal erősebben. Nagyon finom íze van. Ilyen kombóban még nem láttam semmit, hogy ennyi gyümölcs mentával, de nagyon tetszik! Ötletes! Itt is a mentolos íz dominál és frissít. Viszont a háttérben most már ott van minden gyümölcs, mindegyiket lehet érezni. Összességében nem sokkal tér el az illatától, de negatívumot nem tudok mondani, rettenetesen finom ásvány! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: A szobámban pipáztam az 55cm-es Aladin Zebra vízipipámmal sima csővel, mini phunnel kerámiával és sima fóliával. 2 egész cocobrico kókusz szenet használtam.

Egyéb: Jelenlegi kedvencem ez a kavics!Bár minden alkalommal új kedvencem van, mert mindegyik nagyon finom a maga fajtájába.

Szia Bogi, ebben a kombóban eddig csak a gumimacik ismerték és még a herceg is csak kóstolni akarta, csak nem jutott hozzá….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.