ShishAroma teszt – berry mint (gumibogyó)

Feladó: Csonka László

Termék: Shisharoma – Berry mint

Berry mint ízesítésű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: A vízipipa ásvány egy fehér fedelű, átlátszó műanyag 120 grammos dobozkában van. Nagyon jól zár, és a kinyitása sem okozott gondot. A dobozka tetején van felmatricázva az íz “neve”. Az alján pedig minden információ részletesen le van írva. Ha rendesen lezárjuk a dobozt, nem folyik ki a dobozból a melasz, tehát nyugodtan lehet  hurcolni. Maga a doboz nagyon jól kialakított, kerek-szögletes dizájnos és praktikus doboz A csomagolás nálam: ( 9 )

Illata: Kibontás utána egy nagyot beleszippantva erős illata van, a menta dominál benne, és mögötte bújnak meg a gyümölcsös illatok, (például málna,eper stb.) Így együtt elég kellemes illata volt. A füst illata is kellemes, de az már korántsem olyan erősen mentolos. A füstben már jobban éreztem a gyümölcsös illatokat! Összességében nagyon finom, kellemesen mentás, és édeskésen gyümölcsös illata van a vízipipa kavicsnak Az illata nálam: ( 10 )

Ízről: Nagyon finom karakteres vegyesgyümi íze van. Nagyon hasonlít az illatára, bár nekem jobban érződött már a gyümölcsök íze mint a menta.  Eléggé édeskés, olyan gumicukros íze van!. P Néhány gyümölcs íze erősebbnek tűnik például a málna, eper, a töbi megbújik a háttérben. Kifújás közben is finom, erős íze van, mint ahogy az egész pipázás közben is.  Nagyon pozitív, hogy végig tartja a finom ízt. Összességében nagyon finom íze van, ajánlanám mindenkinek!:)  ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 70centiméteres Aladin Amira vízipipa, 3db bamboocha szénnel,
alap egyiptomi kerámiával és szívócsővel 

Szia Laci, köszönjük a tesztet. Remélem Hejőbábán mindenki megkóstolta már a ShishAroma vízipipa kavicsot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.