Shisharoma teszt – 2alma, két almás kő

Feladó: Csukás Alexandra

Termék: Shisharoma 2 alma

Kétalmás ízű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: Már a csomagolására sem tudok panaszt mondani, mert nem csak stílusos, hanem praktikus is. Egyszerű kinyitni és zárni is. Remek tároló, amit a későbbiekben is fel tudok használni, akár más tárolására is.Tetszik, hogy a dobozán rajta van az adott ízt jelölő gyümölcs, ami miatt pillanatok alatt megtalálhatom a számomra legmegfelelőbb ízt.Ennél jobb már nem is lehetne. ( 10 )

Illata: Az illatára csak azért adok 9 pontot, mert eltérő minden egyes doboznál az intenzitása. Az tetszik, hogy már amikor kinyitom érzem az adott illatot. Ami még jobb, hogy ez az illat olyan érzést kelt bennem, ami a valódi gyümölcs, ez esetben az alma illatára emlékeztet.Az intenzitása általában tartós, de összességében nem lehet rá panasz. ( 9 )

Ízről: Az ízét tekintve se lehet nagyon panaszkodni. Megfelelő használat mellett, szinte teljesen élethű íze van. A két alma egy nagyon jó választás, hiszen szinte mindenki szereti az alma ízét.Mellette szól még, hogy sokáig érzed az ízét.Baráti körömben is ez az egyik legnépszerűbb Shisharoma íz. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Egy 47 cm-es két szívócsöves piros vízipipával teszteltem a barátom társaságában.

Köszönjük az elismerést, kóstold meg a többi ízünket és mutasd be a baráti körödbe, azok is elnyerik majd tetszésüket! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.