Shisharoma – Szőlő, Winegrape NR.3

Feladó: Nagy Viktor

Termék: Shisharoma vegyes szőlő

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: A jól megszokott doboz mint mindig remélem hogy ez ebben a rohanó világban sem fog változni. Lekerekített sarkok menetes tető egyszóval Dizájnos, fiatalos kinézet. És igen csak strapabíró is. A tetején a matrica nagyon tetszik ez is közrejátszott a választásnál. ( 10/10 )

Illata: Miután beleszagoltam a dobozba elég sok dolgot megállapítottam. Először azt hogy megmaradok ennél a terméknél mert bevált és nálam ár-érték arány az maximum. Másodszor azt hogy muszáj lesz a füstölés közben szőlőt ennem mert máris éhes lettem. Tényleg valódi finom szőlő illat! Semmi túl mű vagy ilyesmi. ( 10/10 )

Ízről: Miután hazaértem már izzítottam is a pipát kíváncsian várva a hatást. És ez bizony nem maradt el, ismét nem okoztatok csalódást! Mikor megéreztem az ízét akkor egy csomó szőlővel kapcsolatos dolog jutott eszembe. Bor, az hogy mennyi fajta szőlő is van tulajdonképpen, a szőlő édes kifinomultan lágy íze és még tovább sorolhatnám. Arra a következtetésre jutottam a nagy gondolkodás közben, hogy ez bizony tényleg jó! Megéri! Fontos hogy az íz végig egyenletes nem tűnik el a vége felé! ( Egész kellemes íze volt )

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 47 cm-es top mark pipa, utángyártott cső és kerámia, 2 db cocobrico szén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.