Shisharoma – Rumos kóla

Feladó: Csoma Zoltán

Termék: Shisharoma Rum+cola

vízipipa ásvány, rum és kóla aromával

Csomagolás, külső: A csomagolás nagyon jól néz ki és pont ugyanilyen hasznos is. Nem folyik ki sem táskában, sem fiókban, sem sehol. Az illatot teljes mértékben magában tartja. Információból kapunk eleget, de semmi olyat amire ne lenne szükségünk. ( 10/10 )

Illata: Az illata elsőre nagyon-nagyon erős.Nem is igazán lehet beleszagolni annyira tömény. Meg kell mondanom először azt gondoltam ha ennek ilyen a ‘szaga’ milyen lehet az íze. Inkább sima alkohol illata van mintsem cola, de a későbbiekben fény derült a valóságra. Amit még érezni lehet az alkohol mögött az maga a rum. A cola nagyon megbújik nem is nagyon lehet felfedezni hogy van benne az is. ( 8/10 )

Ízről: Az illatához képest az íze nagyon finom. A rumnak gyengül az íze és előtérbe kerül a cola a rum mellé.Mindkettő kellemesen lágy, nem érzi azt az ember hogy a rum ‘rossz’ íze miatt abba kéne hagynia. Nagyon finom, nem nyomja el a rum a colat és ez fordítva is igaz. Valójában nagyon finom, összhangban van a rum a colával. Nem számítottam rá, hogy ekkora javulás van az ízében az illata után. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Vortex kerámia, Egyitomból származó 81cm-es, füstszűrős vizipipa, mosható szívócső, belga 40mm-es önygyulladós faszén, csapvízzel és hőtartóval.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.