Shisharoma – Mézes Virgin dohány

Feladó: Lekrinszki Tamás

Termék: Virginia mézes dohány

Vízipipa kő, mézes-dohányos ízesítésben

Csomagolás, külső: Mint minden egyes Shisharoma terméknek, ennek is kiváló csomagolása, doboza van, esztétikus kivitelezés, akár még díszként is lehetne használni szobákban, lakásokban a pipák mellett. Többszöri leejtés után sem folyt ki belőle a melasz és egyáltalán nem torzult, tört el a doboz. A tetején lévő ábra rendkívül csábító azoknak akik szeretik a lágy, finom mézet. ( 10/10 )

Illata: Az illata bennem a vásár-hangulatot idézte elő, amikor elsétálok egy törökméz-árus előtt és megcsap az a finom, édeskés mézes illat. Fantasztikus élmény volt beszippantani újra ezt az illatot. Bejárta a szobát. ( 9/10 )

Ízről: Az íze sem marad el az illatától, mondhatni teljesen az amit vártam, édeskés, méz jellegű íz. Úgy gondolom, hogy ez egy igazi őszi/téli/karácsonyi vízipipa ásvány, ugyanis teljesen felmelegíti az embert, elönti a nyugalom és ünnepi ízt kölcsönöz a vízipipázásnak. A tömés végén egészen égetett cukor íze volt, ami szintén érdekes és kellemes volt egyben. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma ásvány

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények:

Aladin Arabica 60 cm,
Vortex kerámia,
Sima, Aladin cső
Háztartási alufólia,
2 és fél db cocobrico szén.

Egyéb: Nagyon ízletes ásványokat gyárt a Shisharoma, gratulálok hozzájuk és elismerésem, nem könnyű a kedvemre tenni, de Önöknek sikerült, a kedvenc márkám lett a SHISHAROMA!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.