Shisharoma – Jamaikai cseresznye

Feladó: Lekrinszki Tamás

Termék: Jamaikai cseresznye

Jamaican cherry vízipipa kővel

Csomagolás, külső: A csomagolás rendkívül ízléses, nem hivalkodó, lényegre törő, ugyanakkor szép a díszítés a tetején, a csoki, a rum, a cseresznye hármasa igazán látványos. Remekül zár, akár fejjel lefelé tartva egy táskából sem folyik ki egy csepp sem az értékes melaszból(tapasztaltam). A tömésnél egyszerűen levehető a teteje a doboznak, és nagyon strapabíró, többszöri leejtés után sem tört el. Nagyon praktikus tárolóalkalmatossága van a kavicsoknak. ( 10/10 )

Illata: Amint kibontottam a dobozkát megcsapott az erőteljes csokoládé illat majd rögtön utána a rum kissé alkoholos, de kellemes illata. Egyből a rumos-csoki édesség jutott eszembe erről az illatról. A cseresznye illatát is lehetett érezni, ha nagyon koncentráltam, de ez elenyésző volt a rum és a csokoládé mellett. Az illata egy igazán markáns, erőteljes illat. ( 8/10 )

Ízről: Nos, amint megtömtem a pipát egyből gyönyörű füstöket pöfögtem, hatalmas felhőkké álltak össze, mint a szép bárányfelhők, tömörek voltak. Gyönyörű látvány volt, tehát füstre (pontosabban gőzre) egyáltalán nem lehet panasz. Az íze roppant érdekes volt. A csokoládé íz érződött a legjobban, majd idővel a rumos íz vált dominánsá. A cseresznye íz mindvégig ott volt a csoki és a rum mellett, ám nagyon halványan, amit egy kissé hiányoltam. Nagyon szeretem a csokoládét és rummal párosítva nyerő kombó lett a számomra, úgyhogy csakis ajánlani tudom. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma ásvány volt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények:

Aladin Arabica 60 cm,
Vortex kerámia,
Sima, Aladin cső,
Háztartási alufólia (4 réteg)
2 db cocobrico szén.

Egyéb: 6640, Csongrád, Szép u. 32.
Lekrinszki Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.