Shisharoma – Jamaikai cseresznye

Feladó: Szabó Krisztián

Termék: Jamaican Cherry Shisharoma vízipipa ásványi kő

Jamaican cherry vízipipa kővel

Csomagolás, külső: Egy nagyon jó kis dobozkáról van szó a csomagolásban. Átlátszó falú mostanában már elég puha a régiekhez képest erőteljesen puhább.. a régiek sokkal keményebb fallal rendelkeztek. Szerintem ez abból a szempontból előny az eddigiekkel szemben hogy így ha leesik inkább pattan mint koppan. A jól megszokott egyszerű de nagyszerű matrica rajta van a menetes fedélen. Illetve egy újabb újdonság számomra legalábbis hogy nem az alján hanem az oldalára van ragasztva a gyártási matrica vagy nem is tudom minek nevezzem. Lényegében mindenre tökéletes amire kell. Ezért 10!:) ( 10/10 )

Illata: Az illata elég kellemes. Érezni lehet rajta az erős csokoládés illatot. Illetve elég erőteljes benne a rumos illat is a cherry-t viszont annyira már nem érzem ha csak beleszagolok a dobozba. Amikor pipázok akkor már teljesen más a helyzet. Sokkal jobban előtérbe kerül a cherry, ami teljesen pozitívum, mert így már minden illat érezhető tisztán nem csak 1-2 illat mint dobozból. Leginkább még mindig a csokoládé volt a legérezhetőbb, de már sokkal kiegyensúlyozottabb volt. ( 9/10 )

Ízről: Az íze nagyon jó, nekem legalábbis bejött. Nagyon jól összepasszolnak ezek az ízek. A csokis sosem volt kedvencem, de ez már ha nem is fényévekkel, de már jóval jobb. (A csokinarancs viszi a pálmát a csokis ízvilágban!;)) Amikor pipáztam pontosan ugyan ez volt a helyzet. Tökéletesen összeillenek az ízek. Harmóniában vannak egymással! Akárcsak az illatnál itt is a csokoládé volt számomra a legérezhetőbb, de mivel ez már nem az a kaparó csokis íz, így nagyon finom volt! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények:

Aladin pipa
Vortex kerámia
Nammor mosható szívócső
Páncélfólia
3db cocobrico szén

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.