Shisharoma – Jamaican Cherry teszt

Feladó: Patrik Kovács

Termék: Jamaican Cherry Shisharoma vízipipa kő

Jamaican cherry vízipipa kővel

Csomagolás, külső: A doboza a már megszokott 120 grammos, átlátszó falú műanyagdoboz. Azért jó, hogy műanyag, mert ha le is esik, nem törik össze, nem fog összekoszolni mindent. A doboz teteje nagyon jól zár! A tetején a matrica szerintem eléggé jól néz ki, egyszerű, de mégis lényegretörő. ( 9/10 )

Illata: Az illata számomra elsőre egy kicsit tömény volt, de mindenképpen nagyon kellemes! Szerintem jól érződik benne a rum és a cseresznye. A csoki illatát picit hiányoltam, de ezt ellensúlyozza a cseresznye tömény illata. ( 9/10 )

Ízről: Az íze nagyon is különleges volt. Mindenképpen nagyon jól érződik rajta a csoki és a cseresznye (az illatától eltérően, itt a csoki érződik jobban és nem a rum, ami igazán meglepő volt számomra!). Egy kicsit túl tömény volt talán, nem ártana egy kicsit édeskésebbre csinálni. Legalábbis szerintem. Mindezek mellett, nekem nagyon ízlett. Ajánlom másoknak is. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények:

Aladin Arabica 51cm Vizipipa,
3db CoCoBrico szén,
Házi gyártmányú mosható szívócső :D,
Phunnel kerámia,
3 réteg alufólia

Egyéb:

Először is nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy ingyen kipróbálhassak egy újabb shisharoma terméket. Eddig az összes terméketek nagyon bejött. Ha lehet, légyszíves BLUE NRG (energiaital) izűt, vagy 2almásat küldjetek.

Köszönöm mégegyszer,
Patrik

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.