Shisharoma – Jamaican Cherry, avagy Jamaikai cseresznye

Feladó: Csonka László

Termék: Jamaican Cherry

Jamaican cherry vízipipa kővel

Csomagolás, külső: A doboza nagyon jó kis átlátszófalu 120grammos kiszerelés. A csavaros tetővel nagyon jól zár így nem folyik ki a melasz és véletlenül sem pattintod rá rosszul mint a régi féle műanyag pattintós doboznál. Rajta van sok információ és egy jó kis matrica rummal, csokival és cseresznyével. Valami nagyon egyedi ízt vártam tőle amikor megvettem ami a későbbiekben ki is derül majd. Ejtettem már le párszor és nem tört össze tehát nagyon erős a fala így nyugisan lehet hordozgatni mindenfelé!:) ( 10/10 )

Illata: Az illata elsőre nagyon furcsa.. érezni lehet rajta ezt a nagyon erősen kaparó csokis illatot és a cseresznyét. A rumos illatot nem találom benne bár annyira nem ismerem az igazi rum illatát.:D nem tudtam kiszűrni belőle. Amikor elkezdtem vele pipázni ismételten a csoki került előtérbe és úgy ahogy a cseresznye is, de a rumot itt sem vettem igazából észre. Illatra nem a legjobb shisharoma amit szagoltam/próbáltam bár aki nem az illat miatt pipázik annak szerintem megfelel ez a kavics is. ( 8/10 )

Ízről: Az íze tényleg különleges volt számomra bár nem annyira meglepő a csokis próbálkozások után már nem azt vártam, hogy hú de szuper finom lesz, hanem sokkal inkább a kíváncsiság hajtott, hogy hátha sikerült a csokival kezdeni valamit, de ez sem a legjobb még. Hátha a későbbiekben az új csoki narancs-os kiküszöböli ezt a problémát. Na de az íze a csoki miatt elég kaparó és inkább keserű csoki íze van vagy ilyen konyakos bonbon. Pipázás után “felüdítettem” magam egy kis lila bocis csokival lehet hogy emiatt lett ilyen a véleményem, de szerintem másoknak is jobb tetszene valamivel édesebbre kialakítva ez az íz. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Aladin Amira 70cm-es pipa
3db cocobrico szén
KS Szívócső
Mini phunnel kerámia
Háztartási alufólia 4 rétegben
Aladin hőfogó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.