Shisharoma – Jamaican Cherry

Feladó: Batta Mirella

Termék: Jamaikai cseresznye

Vízipipa kő, cherry coke-os ízben

Csomagolás, külső: Én buborékos borítékban kaptam, és szerencsémre nem bántak vele durván a postán, így semmi baja nem esett a doboznak! Egy műanyag dobozról van szó, ami tökéletes zárt, de a biztonság kedvéért még egy fólia is fedi a köveket az első használatig. Ennek a műanyag doboznak hála az íze és állaga tökéletesen tartós! Még egyszer köszönöm a terméket! :) ( 10/10 )

Illata: Először nagyon erős illata volt számunka, mintha rumot szagolnánk. Aztán jobban megszagolva lehetett rajta érezni a cseresznyét is a rumon felül. Remek kombináció azok számára, akik szeretik a rumot. Az íze is a rumhoz hasonlított, a csokoládé enyhítette az alkoholos benyomást; így már kevésbé tűnt olyannak mintha rumot innánk :D ( 10/10 )

Ízről: Én gyári Shisharomát használtam ez alkalommal is, az íze ezúttal is tökéletes volt! Megfelelő adagolással nem kapar, nem túl erős és nem is gyenge…könnyed iszogatások mellé – akár rumot tartalmazó italok mellé is – véleményem szerint ideális! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: Egy 82 cm-es, dupla csöves vízipipával teszteltük a Shisharomát, amelyen rozsdamentes dohánytölcsér és két mosható Nammor szívócső található. A dohánytölcsérre a széntartó konzol helyett duplára hajtott alufóliát alkalmaztunk és azt lyukasztgattuk át. Véleményünk szerint így sokkal erőteljesebb az íze, és kevesebb valószínűséggel égeti meg a dohányt is. Kókuszszenet használtunk a teszteléshez, ami bár nem öngyulladós, viszont tapasztalataink szerint sokkal több ideig bírja, mint öngyulladós társai.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.