Shisharoma – Három szőlős, Winegrape nr3

Feladó: Takáts Fanni

Termék: Shisharoma kavics szőlő winegrape

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: Nekem elsősorban nem esztétikai szempontból lényeges,h milyen a doboz, hanem funkcionálisan, mennyire könnyen tudom nyitni, mennyire jól zár, ebből a szempontból pedig én el voltam vagy 5 percig, mire sikerült kinyitnom, méghozzá úgy, h le is törtem egy darabot a műanyagperemből, mire rájöttem, hogy nem azt az alsóbb vastagabb peremet kellene feszegetni,hanem a kisebb átmérőjűt felette…gondolom nem a törés a hivatalos nyitási módja a dolognak, szóval lehet, h csak én vagyok béna. … Én interneten rendeltem a terméket, így nem a doboz külseje fogott meg, de ha boltban nézelődik az ember, akkor szerintem az a lényeg, h messziről jól lássa, milyen ízek is vannak, ebből a szempontból nincs kifogásom ellene, a szőlőfürtről a tetején mindenki látja, miről is van szó, de amúgy semmi extra. Zárni jól zár, táskában buszon is vittem, semmi nem folyt ki. ( 7/10 )

– Ez még az utolsó régi kiszerelések dobozok közül kaphattad, az új már tekerős és kényelmesebb! ;) – szerk.

Illata: Két okból is pozitív csalódás volt, egyrészt, hogy ritkán találkozni olyan gyümölcsös ásvánnyal vagy dohánnyal, aminek tényleg gyümölcs illata van, általában cukorka szaguk van, ennek viszont tényleg az eredeti gyümölcsre hasonlított az illata, nem az a tömény édes mű illat volt,hanem volt benne valami savanykás, de közben meg mégis édes, másrészt azért jelentett pozitív csalódást, mert határozottan erős volt, viszont nem az, ami megüli a szobát (miután visszacsuktam a dobozt, nem is lehetett érezni), olyan erős illata van, ami mindjárt arra késztet mindenkit, hogy rögtön meg is kóstolja. (türelmetlenségemben meg is nyaltam kicsit a köveket, milyen íze lehet :D) ( 10/10 )

Ízről: Meg kell mondjam őszintén, nekem az erős illat alapján kicsit csalódást jelentett az íz. Érezhető volt a szőlő, de valahogy úgy, hogy minden szívásnál az ember kicsit még és még többet akart volna, kicsit intenzívebbet, így nagyon erőseket szívtam (amúgy is elég könnyű volt szívni), mikor már már a víz is feljött a pipában, akkor időnként el lehetett kapni egy nagyon jó intenzív ízt, de ez csak minden ötödik slukkra sikerült kb. Viszont egyenletes volt, csak a legutolsó öt percben kezdett halványodni ez az íz. Szintén pozitív az íz mellett, hogy viszont könnyed, semmi kaparás. Ami jobban megfogott az íznél, az a füst volt, hatalmas füstöt lehet vele fújni, sokkal nagyobbat, mint dohánnyal, úgyhogy úsztunk a füst felhőben . ( Gyenge íze volt )

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Top mark 37 cm pipa, natúr vortex kerámia, egy réteg alufólia, 37mm belga öngyulladós szén, zárt szoba, házilag készített mosható 1,5 méteres cső.

Egyéb:
Szívesen kipróbálnék egy gumibogyós ásványt, ha nem lehet már tesztet kapni, akkor érdeklődnék, esetleg hol árulják budapesten, mert én nem nagyon találtam sehol:( , olyan helyeken sem, ahol a többi íz kapható…(még nagykerben sem)

– Inkább kisebb boltokban kapható még. – szerk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.