Shisharoma – Green apple, avagy zöldalma

Feladó: Erdei Balázs

Termék: Shisharoma Green Apple

Ásványi kavics, zöldalmás aromával

Csomagolás, külső: Az új kupakos csomagolás még mindig tökéletes. Jól zár, a kupakban az a zsírpapírféleség nagyon ötletes. Tökéletesen zár, az aroma hatásait jól megőrzi. Hosszú távon is… Ez már a régebben vásárolt Shisharomáknál bebizonyosodott! A zöld almás matrica megszokottan szépre sikerült, dekoratív úgy ahogy van! Nincs mit ragozni. :D ( 10/10 )

Illata: Ennek a kavicsnak nagyon érdekes illata van. Legerősebb benne az alma, ami arra emlékeztet mint amikor beleharapsz egy jó nagy zöld almába, és érzed azt a kicsit fanyar, húzós illatot.
A másik valamilyen rágógumis-gumicukros illat, leginkább azok a nagyon savanyú kis cukorkák jutottak eszembe… :D Ha beleszagolunk 100%, hogy elindul a nyáltermelés! ( 10/10 )

Ízről: Az íze nagyon intenzív almás, kicsit édeskés/vizes mellékízzel. A füstje nagyon jó ennek is (mint eddig az összesnek), tömör, nem kaparja a torkom. Ízre nem jön teljesen át a természetes alma íz, de szerintem ez nem is baj, mert így jobb. Aki almát akar kóstolni, az almát eszik. Ez egy jól megcsinált vízipipás íz! A 2 almát nálam legyőzte. Én éreztem még rajta a birsalma ízét, tudom, hogy titkosak a receptjeitek, de mintha bele lenne keverve egy kis birsalma. Összegezve az íz nagyon jó, finom, de egy halvány fokkal lemarad az illattól. Ettől függetlenül nálam a kedvencek közé került.

Személyes megjegyzés: Amikor megkaptam ezt az ajándék kavicsot, pont jókor jött mert este buliba indultunk. Nagyon határozottan ajánlom azoknak akik buli előtt otthon szoktak alapozni + pipázni, hogy próbálják ki ezt a zöldalmás kavicsot/szirupot a Vilmoskörte + almás Cappy kombóval! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma ásvány volt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Szénsavmentes ásványvíz a tartályban, kitisztított cső, réz pipa, standard kisebb kerámia, tetején alufólia és öngyulladós szén. Ja és egy jó társaság! :D

Egyéb: Ezt a Shihasroma kavicsot azért kaptam, amiért ugyancsak leteszteltem egy múlt hónapban nyert csokis-narancsos kavicsot, amit ugyancsak tőletek kaptam! :D És már jött is a másik! Eszméletlenek vagytok! :))
Én és a haverjaim is elvagyunk ájulva Tőletek, hogy ilyen barátságos, újat adni tudó cég vagytok. Ezt a népszerűséget, amit ezzel a nyereményjátékkal szereztetek egyik magyar cég sem tudja überelni. Már kb. 15 ismerősöm azért tért át a Shisharomára mert NYERTEM.. Nem feltétlen azért mert ők is nyerni akarnak.. Hanem mert iszonyat szimpatikusok vagytok az embereknek. Az egész cég egy csillagos 5-ös!!! :D
Én már be is írtam Facebookon a munkahelyekhez, hogy Shisharoma teszter!  :D
Remélem két ajándék kavics után is van még esélyem, hogy tesztelhessek nektek valamilyen érdekes ízt! A csokis-naranccsal és ezzel a zöld almással is nagyon eltaláltátok az ízlésem!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKTEK!! :)))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.