Shisharoma – Csokoládé és Narancs keverék

Feladó: Szabó Krisztián

Termék: csokinarancs – Shisharoma

vízipipa ásvány narancs és csokoládé ízkeverékkel

Csomagolás, külső: A doboz egy egyszerű műanyagtégely, tökéletesen zár így nem folyik ki belőle semmi. Átlátszó így láthatjuk benne hogy mennyi ásvány van még. A doboz tetején vagyis a csavaros fedőn van egy kis matrica csokival és naranccsal ami szerintem valami hihetetlen csábítóan néz ki. Főleg ha már próbáltad a narancsos ízt. A doboz alján vannak még információk az ásványról. Például felhasználási javaslat, gyártó, származási hely, felhasználási javaslat stb. Nagyon jó doboz! ( 10/10 )

Illata: Nagyon jó domináns narancsos illata van, egy enyhén csokis aromával a háttérben. Teljesen olyan volt az illata mint valami bonbon, vagy nem is tudom mihez hasonlítani csak a valódi narancshoz amit frissen meghámozunk egy finom csokival mellékelve. Mert teljesen valósághű illata van. Eddigi próbálgatásaim alatt talán a legjobb illatú ásvány amit próbáltam. Amikor pipáztam is nagyon jó volt az illata, teljes mértékben beleszerettem ebbe az ásványba! ( 10/10 )

Ízről: Az íze valami hihetetlenül valósághű. A narancsos íz teljesen kiadja magát egy kis csokival a háttérben. Finom és édes. Végre egy csokis íz amiben olyan a csoki mint a márkásabb lila bocis csoki vagy mondjuk a Tibor barátunk. A narancs dominál az ízekben később lehet rálelni a csokira de valami hihetetlenül finom. Remélem csinálnak ízesítőből is ilyet, már ha nincs még ilyen. Teljes mértékben biztos vagyok benne hogy befogok szerezni belőle hogy legyen ebből az ízből még jó sok nekem belőle mert szinte mindig ezt akarom már szívni..:D ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Aladin pipa
Vortex kerámia
Nammor mosható szívócső
Páncélfólia
3db cocobrico szén

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.