Shisharoma Csoki+Menta

Feladó: Somfai Márk

Termék: Csoki+Menta, előre bekevert ásvány

Csokoládé és menta vízipipa kő

Csomagolás, külső: A csomagolásról röviden annyit hogy jól zár, fontos infókat tartalmazza, az íz felirat és ábra képében is jelölve van. A kupak rendesen feltekerve még az illatát is bent tartja és mivel műanyagból van nem jellemző a menet deformálódása mint más gyártmányoknál. Én még a fedőbe fejlesztenék egy belső peremet ami a kavicsok a menet fölé szorulását megakadályozzák mert időnként beszorul 1-1 és akadályozza a teljes lezárást. ( 8/10 )

Illata: Az illata gyakorlatilag teljesen visszaadja az ízeket, az alap illatokat bár a menta szerintem mind ízében mind illatában kissé túlzottan erős. ( 9/10 )

Ízről: Íze, na itt az a helyzet hogy nagyon finom de nekem a menta valahogy túlzottan dominál, ilyen mentás csokihoz hasonlítva picit fura, viszont pl. nyáron nagy melegben teljesen jó, erősen hűsítő hatása van, erős, tömör füstöt produkál, beégni, rossz mellékízt adni nem szokott.Amúgy a mentának és a menta+bármi dohányoknak, kavicsoknak én eddig két fajtáját tudtam elkülöníteni az egyik az a fogkrémesebb ízű a másik ez a kevésbé édes, fagyasztóbb hatású, ezek közül melyik jobb hát nem tudom, néha ez néha az néha meg keverve… ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Ismeretlen gyártó mini pipája
Szén: Bamboocha 3 kocka, utólag rá egy.
Kerámia: phunnel, mod+gyűrű sima fólia, tetejére 2 réteg páncél, apró sűrű lukasztás

Egyéb: Ha egy kicsit több csoki lenne benne szerintem tökéletes íze lenne, ízét füstjét sokáig tartja,sokáig eláll nyitva, érdekes hogy tényleg nem befolyásolja a tömés hosszát és erejét a mennyiség egy alap szint fölött. Ja még annyit hogy én hagyományos kerámiához nem annyira ajánlom mert akkor 50-55 percnél tovább nehezen és gyengülve égett, vortexes tapasztalatom még nincs vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.