Shisharoma – Csoki-Narancs, Cho-co-orange

Feladó: Baji Brigitta

Termék: Csoki narancs (cho-co-orange)

vízipipa ásvány narancs és csokoládé ízkeverékkel

Csomagolás, külső: A csomagolás végre tükrözi a termék minőségét! A kezdetekkel ellentétben most már a doboz nem ereszt, könnyen tárolható a szögletes formája miatt, és ami számomra nagyon fontos: fóliát vasaltak a kupak alá, ezért semmi oda nem való anyag nem kerülhet bele, amíg a fogyasztó fel nem bontja. :) Talán ez az utolsó a legfontosabb újítás, amiért tiszteletem! Az aromát szemléltető kép mint mindig most is ízléses, a doboz alján szereplő termékismertető nagyon informatív. Nagyon örülök a fejlesztéseiteknek, mert úgy tűnik a jót megtartjátok, a rosszat átszabjátok :) Nem kérdéses, hogy 10 pont. ( 10/10 )

Illata: Az illata nekem kicsit vad volt első szaglásra, de aztán hozzászoktam, majd meg is szerettem. Barátkoznom kellett kicsit vele, mert a “csoki” ennél a terméketeknél is inkább kakaóra hajaz. Nem tudom, biztos bennem van a baj. VISZONT, a narancs aromát nagyon eltaláltátok! Összességében a keserű csokiba mártott kandírozott narancsra hasonlít az illata :) Fini. ( 7/10 )

Ízről: Az íz… Ezzel kapcsolatban is vegyes érzéseim vannak, mert amikor simán magában pipázok, nincs meg az az igazi édessége, ami a többi követekre jellemző, és mintha hiányozna belőle valami. Én általában az orromon keresztül fújom ki a gőzt, így kicsit karakteresebb, de jobban örülnék ha sokkal narancsosabb lenne. Máskor mentolos csokit szoktam hozzá enni, úgy viszont tökéletes! Ha esetleg idővel úgy döntötök összedobtok egy Narancs-Menta-Csoki keveréket, én vevő leszek rá :D ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények:

Three Kings öngyulladós szén.
Shisharoma ásvány.
Két réteg alufólia sűrű lyukakkal, orvosi tűvel szurkálva.
Buborék mentes ásványvíz; szoba-hőmérsékletű.
Zárt térben, huzat nélkül.
Két csöves Sultan vizipipa és egyiptomi kerámia, de csak az egyik szívóka volt bedugva.
És egy mosható cső.

Köszönjük Brigitta! A narancsot és a mentát nehéz párosítani, de a kis laborunkban lehet teszünk egy próbát és megnézzük mi párolog ki belőle! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.