Shisharoma Choco-Orange, Narancs és csokoládé

Feladó: Haraszti Bence

Termék: Shisharoma Choco orange

vízipipa ásvány narancs és csokoládé ízkeverékkel

Csomagolás, külső: A csomagolás egy műanyag tégely, ami átlátszó. Négyzet alakú, de a sarkai le vannak kerekítve, ami szerintem azért is jó, mert nem lehet összekeverni a S*ia*o ásványaival. A csomagolás nem ereszt, még illatot se enged ki. Jó masszív, vastag műanyagból van, nem kell félni, hogy összenyomódik, eltörik. Szállítani is nyugodt szívvel lehet. Amire figyelhettek volna, hogy egy műanyag kanalat tehettek volna bele, segíteni a tömést. Összességében megérdemli tőlem a 9 pontot. ( 9 )

Illata: Amikor felbontottam kapásból megcsapott az illata. Nagyon tömény, édes illata van. Egy kicsit karácsonyi hangulatom lett, egyrészt mert ajándékba kaptam, másrészt mert az illata EGY AZ EGYBEN zselés szaloncukor illat! A csoki illatot elnyomta a narancs illat, de így is kivehető volt. Nem kell részleteznem, úgyis mindegyikünk evett/szagolt már zselés szaloncukrot, mint mondtam ez teljesen ugyan az! ( 10 )

Ízről: Narancsos zselés szaloncukor. Semmi mellékíz, pedig öngyulladós szénre jellemző, hogy ad egy undorító mellékízt…. Nagyon finom,édes íze van. A karácsonyi halászlé, és bejgli után, a fa mellett ülve tuti tömni fogok egyet ezzel az ásvánnyal! Engem nagyon megfogott! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: 72 centis kitakarított egyiptomi réz vízipipa, kis méretű egyiptomi kerámiába tömtem. Cococara mosható szívőcső, és hőtartó. Egy réteg Nargilem páncélfólia, sok apró lukkal. Az elején 3 db fél Cocobrico, miután azok elégtek, még egy 40 milis 3kings szenet is feltettem, egyáltalán nem kapart/csípett. Ahhoz képest, hogy milyen kicsi a kerámia, meglepően sokáig bírta, még sok hővel is. Szép nagy volt a füstje is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.