ShishAroma ananász teszt

Feladó: Bánkuti Gábor

Termék: shisharoma vízipipa kő – ananász

Ananász ízesítésű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: A vízipipa ásvány doboza igazából egyszerű, de lényegre törő. Nagyon jól zár, alkalmas a vízipipa kavicsok elhasználása után akár dohány, vagy újabb ízű ásvány tárolására. Az alján fontos információk vannak a termékkel kapcsolatban. Szerintem meggyőző az ananász a tetején. Összességében 10/9. ( 9 )

Illata: Hatalmasat néztem, amikor felnyitottam a dobozt. Teljesen élethű ananász illat jött ki belőle. Nagyon kellemes, kissé intenzív, de teljes egyértelműséggel rá lehet jönni, hogy ez egy ananászos vízipipa ásvány. Nekem egyszerűen elnyerte a tetszésem. Véleményem szerint 10/9. ( 9 )

Ízről: Meglepően élethű íze van. Tömérdek ananászos dohányt kipróbáltam, de egyiknek sem volt nyerő íze, sőt… Nagyon hasonlít a gyümölcs ízére, ebből lehetne jó Piña Colada ízű vízipipa ásványt csinálni. Örülök, hogy végre a kedvenc gyümölcsömből találtam egy jó vízipipa kavicsot. Nagyon finom élethű íz. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Normál 47 cm magas top mark vízipipa, Phunnel kerámia, alufólia (4 réteget), tisztított víz, mosható cső, three kings 40mm-es szén, hőtartó sapka(az elején és a végén)

Szia Gábor, köszönjük a tesztet. Örülünk hogy ízlett, és annak is, hogy az első íz után nem hagytad abba, és ismét kipróbáltál egy vízipipa kavicsot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.