ShisAroma teszt – banán

Feladó: Szabó Máté
Termék: Shisharoma ásvány – Banán

Banános vízipipa kő

Csomagolás, külső: A csomagolás rendkívül egyszerű, nagyon letisztult képi világú. Szeretem az egyszerű csomagolásokat (a dohány dobozok esetében is), viszont ez nekem már egy kicsit túlságosan egyszerű. A lényegi információkat tartalmazza, és nem vonja el a figyelmet ezekről, de kisebb változtatásokkal sokkal inkább meghozná az ember kedvét a pipázáshoz. Maga a doboz viszont nagyon praktikus, remekül visszazárható, ha a vízipipa kavics kifogy, a későbbiekben remekül lehet benne dohányt tárolni, ez egy külön pozitívum. :) ( 7 )

Illata: Nem számítottam ennyire jó, élethű illatra, mintha csak egy pohár banánturmixot szagolnék. Az első igazán pozitív élmény ekkor ért, mikor megszagoltam a terméket. ( 10 )

Ízről: Az élethűség az vízipipa ásvány íznénél is abszolút megjelenik. Nem volt még szerencsém banános szívnivalóhoz (dohányból sem kóstoltam még banánosat), viszont már elsőre meggyőzött ez az íz. Kicsit tartottam is tőle, mivel a banános dohányokról sok olyan véleményt olvastam az interneten, hogy úlságosan mű ízük van. Ez viszont a Shisharoma vízipipa ásvány esetében nem így van. Az íz a tömés végéig érződött, csdak az utolsó 5-10 percben gyengült egy kicsit. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Egy ismerősömön keresztül próbálhattam ki a ShishAroma terméket, hárman szívtuk egy 55 cm-es, két csöves pipával, egy nagy méretű egyiptomi kerámiával, a pipához járó szívócsövekkel. A tartályba sima csapvíz került, a kerámiára pedig két réteg háztartási alufólia, arra pedig öngyulladós szén. Alufóliából hajtogatott hőtartót használtunk.

Egyéb: Mindhármunknak nagyon jó élményt nyújtott a Shisharoma kavics, hasonló a vélenényünk róla. Szívesen kipróbálnék több ízt is.

Szia Máté, köszönjük a tesztet. Biztos, hogy ki tudsz próbálni több ShishAroma kavics ízt is, az egyik úton van feléd.

ShisAroma teszt – banán” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Köszönöm, tűkön ülve várom a küldeményt. :) Írok arról is tesztet majd, amint lesz rá lehetőségem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.