Shisaroma – Banán, Banana

Feladó: Szücs Máté

Termék: Shisaroma – Banán, Banana

Banános vízipipa kő

Csomagolás, külső: Csavaros doboz négyszög testtel. Jól zár, tartós és látszik mi van benne. Elég jól néz ki és bírja a strapát is. Egyetlen bajom vele, hogy kissé boltíves az alja, így három vagy több doboz már eléggé instabil egymásra rakva. Egy kör alakú színes címke van a tetején, ezen az íz és márka található, minden egyéb (származás, összetétel, méret, felhasználás) az alsó fehéren található. ( 9/10 )

Illata: Illata a dobozban határozottan banán, de nem édeskés, vagy cukros, inkább a ‘majdnem teljesen érett’ gyümölcshöz áll közel. Az illat intenzitása nem túl nagy, nyitás után nem tölti be a szobát, de vállalható. Pipában hasonló az illat, kicsit gyengébb és talán élethűbb mint dobozból. ( 9/10 )

Ízről: Ízével nem voltam teljesen elégedett, picivel gyengébb. Mintha hiányozna valami belőle. Amúgy illatához igazodva az íze sem édes, a majdnem érett gyümölcsére nagyon hasonlít. Az enyhe íz viszont kitart a szén végéig. Az egyik dohányboltban rendeltem hozzá vaníliás syrupot, azzal szerintem jó párost fog alkotni. Ha nem, majd barátokkal elfogy.
Füstje szép fehér, bő és tömör. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: 70cm Aladin pipa, Nammor cső, Vortex kerámia, 50mm Nakhla szén, páncélfólia és hideg csapvíz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.