ShiahAroma teszt – blue mint

Feladó: Csonka László

Termék:
Shisharoma vízipipa kő Blue Mint

vízipipa ásvány, kő, áfonya és menta ízben

Csomagolás, külső: A vízipipa kavicsos 120grammos kiszerelésű dobozka nagyon jól zár. Az illata nem érződik ki a dobozból. Nem törékeny a doboz, tehát nem kell félteni hogy eltörik. Maga a doboz kialakítása nekem nagyon tetszett, ha elfogy az ásvány, ugyan ebben a dobozban fogom szerintem újraízesíteni is! Magyar felirat nem csak távirati stílusban a doboz talpán. A csomagolás nálam 9 pontot kap! ( 9 )

Illata: Mikor kinyitom a tetejét, megcsap elég erős az illata. Erősen mentás, kavics illata, inkább a menta dominál, de érezni az áfonyás illatot is! A füst illata nem annyira erős mint a dobozból áradó illat. Nagyon kellemes már füst állapotban az illata! ( 8 )

Ízről: Az íze már gyengédebb mint az illata, nem olyan erős mint ahogy az illatából várnánk. Személy szerint nekem nagyon ízlett, kiegyenlítettnek éreztem a mentát és az áfonyát is! Szívás közben érezni valamivel édesebbnek az áfonyás ízt! Ajánlani tudnám csak ezt a vízipipa ásványt mert nagyon finom! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített:
Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Egy 70cm-es Aladin Amira vízipiával, alap csővel és kerámiával. 3db bamboocha szénnel. Hőfogó nélkül(így is elég hamar átmelegedett). Sima alufóliával.
Mellesleg nem 40-50percig tartott igazán az íz, hanem körülbelül 50-60percig, csak azt nem tudtam választani! :-)

Szia Laci, köszönjük a tesztet. Kevesen írtok a vízipipa kő füstjének az illatáról, ezért örülök, hogy említetted. A lényeg ott van, és nem a doboz illatán, mint egy parfümnél is, amit a magunkfajta nem a flakonból szimatol, hanem használat közben. Mondjuk a szíve választottjának nyakáról :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.