ShishAroma teszt – narancs (orange)

Feladó: Elek Richárd

Termék: Shisharoma narancsos vízipipa ásvány

vízipipa ásványi kő, kavics, narancsos ízzel

Csomagolás, külső: Kicsit meglepődtem, mikor kinyitottam a borítékot, az új dizájn fogadott. Kemény, műanyag, csavaros tetejű doboz. A tetején a szokásos ízt jelölő fénykép, az alján pedig a magyar nyelvű leírás. Melaszban gazdag, úgy hiszem, még az utolsó tömés után is maradni fog belőle. Talán nem zár olyan jól, mint az előző doboz, mert ki lehet belőle érezni az illatot. Ettől függetlenül tetszik, jól néz ki, sokkal tetszetősebb, mint a régi! :) ( 9 )

Illata: Először, amikor megszagoltam, olyan illatot éreztem, mintha reszelt narancshéj lenne előttem. Megmutattam a húgomnak is, ő egyből rávágta, hogy olyan, mint a zselés szaloncukor. Igaza volt, ezután már én is egyből felismertem. Elég érdekes, amikor a vízipipa kavicsot szagolja az ember, akkor a szaloncukor illatát érzi, de amikor a füstjét, akkor már a narancsot! Kellemes illata van! ( 9 )

Ízről: Nagyon finom íze volt, egész végig lehetett érezni, ami számomra igencsak meglepő volt. Mostanában ez volt az első tömésem, aminek tényleg éreztem az ízét. Amikor kifújtam a füstöt/gőzt, akkor pedig kellemes narancsos illatot lehetett érezni! Hatalmas felhőket lehetett fújni vele, a szobában szinte vágni lehetett. :) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Aladin Fata Morgana 50 cm-es vízipipa
El Nefes Mini Phunnel kerámia
Hookah Pro Classic Long mosható szívócső
Nakhla 50 mm-es öngyulladó szén
2 réteg alufólia, alukarika majd ismét 2 réteg alufólia
Víztartályban hideg csapvíz

Szia Ricsi, bocs a krisztiánozás miatt :-) Köszönjük a tesztet. Igen, ez az új csomagolás, ami minden ásványos dobozt le fog váltani a közel-jövőben. Teljesen jól zár, de a citrusos ízeknek semmivel sem lehet megálljt parancsolni, azok illatát mindig érezni fogod. Ennyi csalogató kell is. 2 hét múlva jön a frankón szaloncukros verzió is húod örömére…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.