ShishAroma teszt – görögdinnye (watermelon)

Feladó: Palicz Andrea

Termék: Görögdinnye ízű vízipipa kő (watermelon)

Vízipipa kavics, görögdinnyés ízben

Csomagolás, külső: Az mint eddig is egy átlátszó műanyag dobozban érkezett a vízipipa kő. A fehér kupakon egy matricán egy élethű görögdinnyés kép és a kő neve volt látható.A doboz alján is van egy matrica ezen olvasható a felhasználási javaslat, származási hely, összetevők. A dobozban a 120g kő jó sok sziruppal. A kövek körülbelül ugyan akkorák. Látszik rajtuk ,hogy jó sok melaszt beszívtak, ha megdöntjük a dobozt ez még jobban észrevehető.A kupak nagyon jól zár a melasz egyszerűen nem tud kifolyni ( nagyon jó az egész ). Összességében nagyon szuper, letisztult és  jó.  ( 10 )

Illata: A görögdinnyés vízipipa kavics  illata már lecsavarás után jól érezhető, nem túl érős de azért kellemes és édeskés. A görögdinnyét itt nem érzem annyira erősen  mint múltkor a sárgabarackot, de azért jó, mintha éreztem volna még mellette vmi érdekes de jó illatot is de nem tudom megfogalmazni hogy mi lehet. Csalódást nem okozhat.  ( 8 )

Ízről:
Mikor elsőre beleszívtam még kevés füsttel , de már éreztem a görögdinnyét. Úgy 5perc után beindult a füst is, ami kiváló volt sűrű, sok, aromás és szép fehér. Az íz miután beindult talán jobb is volt mint a sárgabarack vagy a zöldalma. Sajnos ez az erős íz olyan 30percig volt csak ilyen intenzív aztán gyengült kissé. Összességében nem panaszkodhatok mert nagyon jó volt, csak ajánlani tudom.  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott:
~60-70perc

Körülmények: Zárt térben 2szer tömtük, az elején még kell a hőtartó sapka de miután elindul már felesleges. Khalil Mamoon Bahria vízipipa óriás hőtartóval, Razan mosható szívócső Vortex kerámia 2 kocka Bamboocha szén. Ergonómikus szipka, 4 réteg háztartási alufólia sűrűn lyukasztva

Egyéb: Nagyon jó, szinte beleszerettem ezekbe a kavicsokba. Már nagyon várom az  ajándék kavicsokat és előre is köszönöm, remélem azok is ilyen jók ha nem jobbak lesznek. Valamit nagyon eltaláltatok.

Szia Andi, köszönjük a részletes beszámolódat… Folyamatosan próbáljuk eltalálni az új ízeket. Fontos szempontunk, hogy inkább legyen kevesebb féle íz, de az ténylegkiérdemelje az élvezeti cikk jelzőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.