ShishAroma teszt – pina-colada

Feladó: Egri Zsuzsanna
Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Pina-colada

vízipipa kő, pina colada ízben

Csomagolás, külső: Fehér fedelű, átlátszó műanyag dobozkában érkezett a vízipipa kő, a fedelén felmatricázva a koktéllal, a doboz alján pedig minden részlet fel van tüntetve. Nagyon jól zár a doboz. Egyszerű a kinyitása is. Nagyon jól kialakított, dizájnos dobozról van szó. Nem folyik ki belőle a melasz sem. Praktikus doboz.  ( 9 )

Illata: Ennem a vízipipa kavicsnak nagyon kellemes illata van. Nagyon jól hasonlít magához a koktélnak az illatához. A kókusz illata dominál az ásványnál, de az ananászt is megtaláltam benne. Gőz állapotban is nagyon kellemes, lágy illata van. Én mintha éreznék még valamilyen más gyümölcsös illatot is. Összevetve nekem nagyon tetszett az illata, nagyon jó, kellemes, lágy illata van.  ( 9 )

Ízről: Nagyon finom a pina-coladás vízipipa kő íze. Szívásközben nagyon jól lehet érezni, és kivehetően a kókuszt. Leginkább a nyelvem hegyén érzem, természetesen mikor szívom. Személy szerint nekem nagyon tetszett ez az íz, biztos fogok még belőle beszerezni. Nagyon finom kókuszos íz. Ajánlanám mindenkinek aki szereti, mert isteni finom.:) Megközelíti az igazi koktél ízét.:) ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 50cm-es Aladin Arabica vízipipával egyiptomi kerámia és szívócső! 3db bamboocha szén.

Szia Zsu, köszönjük a tesztet. Külön levélben küldök személyre szóló üzenetet…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.