ShishAroma teszt – lemon (citrom)

Feladó: Labanc Alex

Termék: Shisharoma kavics – Cirom (lemon)ízű

Vízipipa kavics, ásvány, citrom ízben

Csomagolás, külső: A doboza nagyon tetszik. Szerintem sokkal pofásabb mint az előző. A másikkal ellentétben ez szerintem precízebben zár. Menetes a kupakja, ami egy nagy előny, a rápattintóssal ellentétben! Főleg akinek nagy a körme! :D Nem valami csicsás, kis átlátszó erős műanyag doboz. Ennek a fajta doboznak is matricázás van az alján az adatokkal feltüntetve. A kupakon egy képpel illusztrálva rá van írva a Lemon íz is. ( 10 )

Illata: Fú, hát ez ami elsőre megfogott nagyon. Mikor lecsavartam a kupakot, már akkor megcsapott az erős citromos illat. Hihetetlenül kellemes, hűsítő. Leginkább a citromos olvadós rágóhoz tudnám hasonlítani. Azt is nagyon szeretem. Nem tudom,hogy ennek az összetevőiben hány százalékban található valódi citrom, de hogy a végeredmény az nagyon finomra sikerült az tuti! A füst illata kifújáskor is ilyennek érződik. Nem intenzív, de nem is gyenge! Pont a kellemesebbik fajta. Nálam ez elérte a 10 pontot! ( 10 )

Ízről: Hát szó mi szó.. nem csalódtam. Ugyanúgy állok körülbelül a dologgal, mint az illatánál. Első kifújás után a véleményem  végülis az, hogy finom, lágy citromos íze van. A citromos ízű olvadós rágóhoz tudnám leginkább hasonlítani. Valósághűnek nem is tudom,hogy mondjam-e. Még én se tudom eldönteni! A lényeg, hogy az ízt tökéletesen eltalálták ízlésem szerint! Egész hűsítő és nem túl erős ízre. Gőz az ezzel is rengeteg volt! Én ajánlom mindenkinek, aki szereti a citromot!  ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Noname 26 centiméteres vízipipa,
Kis Vortex kerámiában szívtam 3 bamboochaval.
Alufóliát simát használtam 2 réteget.
A szobámban izzítottam be.

Egyéb: Egész finom kis kavics! A másikhoz képest ez egy álom a részemről!

Szia Alex, köszönjük a tesztet. Végre eljött a várva várt perc :-)

ShishAroma teszt – lemon (citrom)” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.