Dokumentumok

Letölthető dokumentumok kereskedő partnereknek.

A dokumentáció azt a célt szolgálja, hogy a kereskedő partnerek, forgalmazók a termék jogállásáról, a hatóságok a termékhez ( ShishAroma vízipipa kő, és ShishaSyrup vízipipa aroma) való viszonyáról tájékoztatást kapjanak, azt a napi munkájuk során azzal összefüggésben fel tudják használni. Az esetleges új dokumentumok, laboreredmények, hatósági állásfoglalások automatikusan felkerülnek az oldalra. Amennyiben egyéb dokumentációra van szüksége, kérjük írja meg nekünk, hogy beszerezhessük illetve elküldhessük az Ön részére.

A dokumentációról:

A dokumentumok az Extralite Kft. tulajdonát képezik, azok bármilyen jellegű publikálása, sokszorosítása, interneten vagy bármilyen egyéb felületen történő megjelenítése csak a tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A dokumentáció kizárólag a ShishAroma vízipipa ásvány és a ShishaSyrup ízesítő termékre vonatkozólag használható fel, egyéb gyártmányok tekintetében nem használhatóak fel.

Egyéb gyártmányok esetén cégünk nem vállal felelősséget azok helytállósága tekintetében.

A tulajdonos hozzájárul a dokumentumok kereskedelmi partnerek és viszonteladók részéről történő hatósági kommunikciója során igazolásként történő felhasználásáról.

A dokumentumok egyéb célra való felhasználását a tulajdonos nem engedélyezi.

A dokumentum letöltésével Ön elfogadja a fenti feltételeket. 

A dokumentumok pdf. formátumúak

Az MGSZH állásfoglalása a termék besorolásáról, valamint az MGSZH-nak, mint hatóságnak a termékhez fűződő viszonyáról mgszh.állásfoglalás

Az OÉTI állásfoglalása a termék besorolásáról, valamint az OÉTI-nek, mint hatóságnak a termékhez fűződő viszonyáról oéti.állásfoglalás

Az MKEH állásfoglalása a termék besorolásáról, valamint az MKEH-nak, mint hatóságnak a termékhez fűződő viszonyáról mkeh.állásfoglalás

A Nemzeti Adó és Vámhivatal Szakértői Intézetének laborvizsgálatai

NAVlabor_shishAroma   NAVlabor_shishasyrup

A NAV SZI TARIC besorolása (vámtarifaszám)

shisharoma.taric

shishasyrup.taric

A NAV Közép Magyarországi Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatósága állásfoglalása arra vonatkozólag, hogy a  ShishAroma és ShishaSyrup termékek besorolása jövedéki temék kategóriába tartozik-e, vagy sem.

NAV.jovedeki

 

 

csütörtök, február 13, 2014, 12:03 du. Dokumentumok