ShishAroma teszt – Őszibarack (peach)

Feladó: Elek Richárd

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Őszibarack

vízipipa ásványi kő, őszibarackos ízben

Csomagolás, külső: Csak idézni tudom magam az előző tesztemből: A vízipipa ásvány csomagolására az egyszerűség és letisztultság jellemző. Tetején szép, érett őszibarackról van egy kép. Átlátszó műanyag dobozban vannak az ásványok, mely légmentesen zár. A doboz alján egy kis extra melasz is van, nem történhet meg, hogy az utolsó tömésre szárazabb legyen a kavics. Fedele lepattintható, még véletlenül sem tud kifolyni a melasz. ( 9 )

Illata: Mit is mondjak? Az őszibarackos vízipipa kavics ilata nekem nagyon bejön. Kinyitottam és nem tudtam betelni az illatával, késztetést éreztem, hogy egyből kipróbáljam. Valami isteni! ;) ( 9 )

Ízről: Néhány percig hagytam állni a szeneket a kerámián, majd elkezdtem szívni. A vízipipa kő füstje folyamatosan növekedett. Az íze…lehet egy kicsit közhely, de éreztem a számban. :) 30 perc után kezdtem el gyengülni az íze, maga a tömés úgy 40-50 percig tartott.  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Aladin Fata Morgana 50 cm-es vízipipa
El Nefes Mini Phunnel kerámia
Hookah Pro Classic Long mosható szívócső
Nakhla 50 mm-es öngyulladó szén félbetörve a kerámia két oldalára helyezve
2 réteg alufólia, alu karika és ismét 2 réteg fólia
Víztartályban hideg csapvíz

Egyéb: Múltkor tudom, hogy egy pipás üzletben vettem át a kavicsot, de ha nem muszáj, akkor most inkább postán kérném. Suli után pont úgy értem be múltkor is, hogy lekéstem a buszom. :(
Ja igen, az íz. Citromosat kérnék, úgy néz ki én leszek az első, aki leteszteli azt az ízt. :D

Szia Ricsi, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy bejött mind az íze, illata. Amikor úgy döntöttünk, hogy ez az őszibarack íz kerül be  a kínálatba (5-6 őszi íz közül kellett kiválasztani), nem voltunk teljeseb biztosak a dolgunkban. Most, hogy potyognak be a vízipipa ásvány tesztek kezdünk meggyőződni a döntés helyességéről.

A citromosban nem vagyok biztos, szerintem legközelebb 3-4 hét múlva kerül gyártásra. Ha van raktáron, akkor megy, ha nincs próbálunk valami más meglepit küldeni. Hétfőn kiderül…

 

ShishAroma teszt – Őszibarack (peach)” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Huhh, pedig nagyon jó lenne egy citromos :D
    Ha nincs, akkor legyen mondjuk….áhh, küldjetek egy olyat, amihez még van szabad tesztelési lehetőség :D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.