Banán teszt

Beküldő: Császár Péter
Termék:  Banános és Exotic mix Shisharoma ásvány

Banános vízipipa kő

Csomagolás, külső: A csomagolása nagyon egyszerű. De nekem pont ezért tetszik. Nem próbálja elvonni a figyelmet arról hogy mi a lényeg. Könnyen kinyitható és vissza zárható.  ( 9 )
Illata: Az illata nagyon jó és nagyon erős. Nagy különbség a dohányokhoz képest hogy illata is jó és az íze is. A legtöbb illatot érezni rajta például: az Exotic Mixnél a banán és a kókuszt érezni jobban de pipázásnál egy jó kis ízkavalkád van.  ( 10 )
Ízről: Én amit eddig szívtam abból eddig a banán tetszett mert az olyan volt minta ettem volna egy banánt,de a többi se volt rossz. Nekem ez a fajta kő jobban tetszett mint a Sh…zo kövek  ( Nagyon finom élethű íze volt )
Meddig tartott: ~40-50 perc
Körülmények: Két pipával próbáltam egy 55cm kétcsöves pipával és egy 24cm kis pipával körülbelül 50 percig szívhattuk kókusz szénnel és öngyulladós szénnel is de azzal csak 40 perc körül mert a vége felé kicsi volt a szén és kevesebb a füst. Használtam hőtartót is.
Egyéb: Minden dobozhoz jól jönne egy kiskanál a könnyebb töméshez és így nem koszolnánk be a kezünket így jobban lehet más helyeken pipázni nem csak otthon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.