ShishAroma teszt – blue mint

Feladó: Kállai Béla
Termék: Shisharoma ásvány – Blue mint

vízipipa ásvány, kő, áfonya és menta ízben

Csomagolás, külső: Nagyon pofás átlátszó műanyag díszdobozban van a vízipipa kavics. Menetes fehér kupakkal van ellátva, ami nagyon jól zár! Sok dobozzal ellentétben, ezt lehet úgy hordozni, hogy ne ragadjon tőle minden. A matricázás a tetején egyszerű és nagyszerű. Fehér háttér egy szép áfonyával és mentalevéllel, igényesen rávágva. Hasonlít a szőlő-mentás ásvány dobozához. A doboz alján magyar “használati útmutató” található, ami nálam ismét egy plusz pont. ( 10 )

Illata: Mikor lecsavartam a kupakot oda se hajoltam és megcsapott egy nagyon erős áfonyás illat, amit majdhogynem ugyanilyen erősen kísért a frissítő mentol is. A sima mentolos kaviccsal ellentétben ez sokkal erősebb mentolnak érezhető. Nagyon nagyon tömény, annyira, hogy az egész szobában érezhető lett másodpercek alatt, de kellemes, finom illata van. Az áfonyának igazi áfonya illata van, nem mű, cukorkás utánzatokhoz hasonlítható. ( 9 )

Ízről: Mikor feltettem rá a 3 bamboocha szenet, nem is kellett túl sokat várnom, kb fél perc után az első két szívásnál is sok “füst” volt és erősen érezhető íz. Az íz iszonyatosan hasonlít az illatára. Itt viszont most az áfonya dominál, de nem túlzottan nyomja el a mentát, az is erősen érezhető. Az áfonya íze ugyan olyan, mint amilyennek az illatát mondtam, nem mű, szerintem csak természetes adalékanyagból van. Nem éreztem semmi mű ízt. Az íz erősen érezhető volt elejétől a végéig, nem gyengült el, ez is egy plusz nálam! Nagyon kellemes, hűsítő ásvány, biztos, hogy fogok még venni belőle!  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Az udvarunkon kiültem a filagóriánkba pöffentettem rá a 82 cm-es Top Mark pipámban, Nammor mosható szívócsővel és Mini Phunnel kerámiával, amihez ismét iratszorítós modot használtam 4 réteg háztartási alufóliával. Teával kisértem. Kellemes, de az erős mentoltól savanykásnak érezhető a tea tőle :D

Egyéb: Ez az ásvány is nagyon bejött, dohányokhoz képest eddig amit próbáltam minden íz majdhogynem tökéletesen elvolt találva.

Szia Béla, köszönjük a tesztet. Most az utolsó játékban résztvevő teszt után árulom el, hogy a blue mint ízű vízipipa kavicsunkban az áfonyán és a mentán kívül még három további íz is van, de hogy mik is pontosan azok, azt megtartjuk műhelytitoknak. A lényeg, hogy ízlett :-)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.