ShishAroma teszt – Csoki+menta

Feladó: Beckl Gábor

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány –  Csoki-menta

Csokoládé és menta vízipipa kő

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics csomagolásáról annyit lehetne elmondani, hogy egyszerű, de mégis megfelelő. Egy hibát azért megemlítenék: A csokit mindenképpen máshogyan ábrázolnám a dobozon. Ezenkívül minden oké. A lényeg rajta van. ( 8 )

Illata: A vízipipa kő illata teljes mértékben elnyerte a tetszésemet. Nagyon erős menta illatot éreztem, mikor kinyitottam a dobozt. Igaz emellett valahol megjelent a csoki illata is, bár a menta dominált. Kicsit talán lehetne erősebb a csoki illata, bár nem kizárt, hogy nehéz kivitelezni a menta erős, különleges illata miatt. ( 9 )

Ízről: Az íze az illatához képest nem adott lejjebb. Szerencsére érezni lehetett a csokit is a menta mellett. Talán ha a csokit egy csöppet jobban lehetne érezni, az sokat javítana rajta, de ez már csak az én egyedi ízvilágomat tükrözné, mivel az édes ízeket szeretem. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 55-ös Tunsi, nagy víztartályos pipa, Vortex kerámia, cococara mosható szívócső, 4 réteg háztartási alufólia(körkörösen lyukasztva), 4 db coco coal szén, + hőtartó az elején, végén.

Szia Gábor, köszönjük a vízipipa ásvány-tesztet. Örülök, hogy ízlett. A menta mellett a csoki mindig gyengébb lesz, ugyanis a két ízt más helyen érezzük a szánkban. Sajnos ilyen az arcunk belső berendezése:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.