ShishAroma teszt – Cherry

Feladó: Beckl Gábor

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány –  Cherry

Vízipipa ásvány, cseresznyés

Csomagolás, külső: Ismét 9 pont a vízipipa kavics csomagolásnak, már többször leírtam, csak hangsúlyozni tudnám a doboz egyszerűségét, amelyben nagyszerűsége rejlik. Természetesen a cherrys vízipipa ásvány doboza is megfelelő.  ( 9 )

Illata: Kellemesebb, de sokkal inkább intenzív illatot lehet érezni, amint kinyitjuk a dobozt. Az előbbiektől eltérően gyengébb illat csap meg minket. Az illat a füst illatához hasonló. Tehát vízipipázás közben sem szűnik meg az illat. ( 8 )

Ízről: Az egyik kedvencem a cherrys vízipipa dohány, amit eddig nem próbáltam ki ásvány formájában. Ismételten nem tudtam csalódni. Az eddigiekhez hűen nagyon finom íze volt, teljesen leszűrhető, hogy ez cherrys vízipipa ásvány. Nem szeretem azokat az ásványokat, amelyek ízére nem tudok rájönni anélkül, hogy megnézném a csomagolást. Tehát nagyon finom élethű íze volt. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Top Mark 47-es vízipipa, miniphunel kerámia, 4 coco coal szén, háztartási alufólia, hőtartósapka, cococara mosható szívócső

Szia Gábor, köszönjük a kavicstesztet. Belehútál alaposan. Örülök, hogy ez az íz is tetszett. Hol kapható a környéketeken ilyen kavicscumó?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.