ShishAroma teszt Narancs (orange)

Feladó: Torma Tibor Péter
Termék: Shisharoma Narancs (orange) ízesítésű ásvány

vízipipa ásványi kő, kavics, narancsos ízzel

Csomagolás, külső: A csomagolás, az új design-nal ellátott doboz, nagyon jól mutat. :) A csavaros tető remekül zár, egy csepp melasz sem megy kárba! A dobozból kivett kavicsra, én mindig teszek egy kis extra melaszt a doboz aljából, erre a szögletes alsó rész remekül alkalmas, hiszen csak oldalra döntöm, és összegyűlik a sarkában. A tetején elhelyezett matrica letisztult, modern, külsőt kölcsönöz az egész csomagolásnak. ( 10 )

Illata: Az illata.. már üzletben, első szippantásra beleszerettem. Kicsit narancs szörpre, de inkább a zselés szaloncukorra emlékeztet. Igazi, hamisítatlan narancsos illat. Nem túl cukros, nem túl fanyar, sokkal jobban gyümölcs illat mint pl. egy narancs illatú dohányé. Aki nem tartja pazarlásnak, minden további nélkül ajánlom párologtatóba teamécses fölé! Megéri kipróbálni. :) ( 10 )

Ízről: Az íze kicsit visszafogottabb mint az illata. De mindent egybe véve, teljesen meggyőzött! Karakteres, kicsit cukrosabb mintha egy narancs karikát rágcsálnék. :) Nagyobb társaságban próbáltuk először, és mindenki maximálisan meg volt elégedve. Első kavicsos pipázásom volt, és azóta nem igazán vettem dohányt. Mondanak sokan mást, de nekem egy az egyben adja ugyan azt az érzést mint a dohány, sőt! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Egy 47 cm-es Top Mark pipával, Kaya phunnel kerámiával használom az ásványt. 3 réteg háztartási alufóliával (tökéletesen átadja a hőt), gombostűvel sok-sok apró lyukat készítek rá, valamit bele kerül egy házilag készített “mod” is, hogy a phunnel kerámia ne szippantsa be a fóliát. A tetejére pedig 2 db, 30 mm-es Three Kings öngyulladó szén kerül.

Egyéb: Remek termék, maximálisan elégedett vagyok, mióta megvan már beszereztem a citromos-mentás és egy cherry-s ásványt is. Ezekről szint úgy, csak jókat tudok mondani! Akinek eddig ajánlottam és próbálta, mindenkinek tetszik!

Szia Tibor, köszönjük a beküldött tesztet. Örülök, hogy ismét sikerült egy dohányost eltéríteni a kavicsosok táborába:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.