ShishAroma teszt – grape-mint (szőlő-menta)

Feladó: Kállai Béla

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Grape mint

shisharoma vízipipa kő, melynek ízesítése szőlő és menta

Csomagolás, külső: A balatoni nyaralásomon ezt a vízipipa ásványt vettem meg először, mert ennek másféle, praktikusabb doboza volt mint a többinek. Nem a sima átlátszó rápattintós, amin általában kifolyik a melasz, hanem formás, menetes fehér kupakkal. A matrica a tetején igényesen megcsinált, szép képpel van. Szép díszdobozban van. ( 10 )

Illata: Nagyon nagyon erős mentolos illata van a vízipipa ásványnak egy csipet szőlővel feldobva. Tömény, de finom illat. Leginkább a gyógyszertárban kapható Halls cukorkára emlékeztető mentolos szőlős illata van. Mű gyümölcsös illat még nem fogott meg ennyire, ez nagyon kellemes. ( 10 )

Ízről: Nagyon intenzíven mentolos, de nem a fogkrémes mentolos íz, hanem az erős frissítő. Kellemesen kiséri a szőlő íz, amivel együtt nagyon finom íz jön létre. Ennél a vízipipa ásványnál is azt tapasztaltam,hogy olyan az íze, mint az illata, azaz a mentolos-szőlős Halls cukorkára hasonlít, karakteres és finom. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Ebben a melegben beültem picit filmezni a szobába és rápöffentettem már egy kis frissességre. :) A 82 cm-es TopMark vízipipámmal, Nammor mosható szívócsővel és iratszorítóval moddolt El Nefes Mini Phunnel kerámiával teszteltem, 3 bamboocha szénkockával.

Egyéb: Nekem eddig ez a kedvenc ásványom, nagyon finom, és ebben a kánikulában ez a leghűsítőbb. 10/10

Szia Béla, köszönjük a tesztet. Nekem is ez a kedvencem, bár az utóbbi időben már sajnos csak a készülő új ízeken füstölgök nagyokat. Hiába, amikor a hobbyból munka lesz…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.