ShishAroma teszt – Zöldalma (green apple)

Feladó: Csonka László

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány- Zöldalma

Ásványi kavics, zöldalmás aromával

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics tipikus átlátszó műanyag 120grammos dobozkában van. A tetején feltüntetve vagyis egy kép a zöldalmáról és a weboldal címe, az alján pedig minden kis részlet fel van tüntetve. Ahogy a többi is, ez a doboz is nagyon jól zár, és egyszerű kinyitni ennek ellenére is Miután kinyitottam a tetejét, érződött a zöldalmás íz. A dobozkából nem folyik ki a melasz, tehát nem kell félni hogy a táskában kiömölne. ( 9 )

Illata: Mikor felbontottam a dobozt enyhén lehetett érezni a zöldalma illatát, egészen addig amíg el nem kezdtem vele tömni, akkora már elég erősnek éreztem. Nagyon finom illata van, visszaadja az igazi zöldalma illatát. A füst illata már erősebbnek tűnik a zöldalma, mint ahogy a dobozból, kellemes illata van már füst állapotban. Órákkal később mikor már vége a pipázásnak, még érezni lehet a zöldalma aromát a szobában, enyhébben mint füst állapotban, vagy a dobozból, de nagyon kellemes illattal lett elárasztva a szoba. ( 9 )

Ízről: Nagyon finom vízipipa kő íze. Szívás közben érezni a gyümölcsös ízt. Kivehető hogy zöldalma. Személy szerint ez az íz is nagyon tetszett. A finom íz mellé nagy füstöt is ad, tehát erre sem lehet panasza az embernek. Nem túl mű íze van, nagyon jól visszaadja az igazi zöldalma ízt. Mintha beleharapnák egybe.;) Összességében nagyon finom ásványról van szó! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Aladin amira 70centiméteres vízipipával, 3db bamboocha
szénnel, alap egyiptomi kerámiával, és szívócsővel.

Szia Laci, nehezen, de öszejött:-) Köszönjük a tesztet. Természetesen továbbra is várunk minden visszajelzét a vízipipa kavicsokról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.